Hvor kan jeg hente Word gratis?

 


Har du lige fået en ny computer, så mangler du sikkert et godt skriveprogram. Se hvor du kan downloade Microsoft Office-pakken gratis, så du kan få fingrene i Word.

Microsoft Office-pakken er desværre ikke gratis, men kan købes til cirka 1.200 kroner. 

Heldigvis har Microsoft gjort det muligt at få helt gratis adgang til Word, Excel og PowerPoint på virksomhedens hjemmeside via Office Online.

Word til internettet

Lav flotte dokumenter, nyhedsbreve og CV'er, mens du inviterer andre til at gennemse og redigere samidigt i realtid. Få adgang til gratis skabeloner, formateringsværktøjer og typografier - og tilfør ekstra funktionalitet med gratis tilføjelsesprogrammer.

Excel til internettet

Organiser dine data i velkendte regneark og projektmapper, hvor alle ændringer gemmes automatisk. Opret moderne visuals, der omdanner tal til værdifuld indsigt. Arbejd sammen i realtid om regnearks projekter.


PowerPoint til internettet

Lav dine idéer om til flotte præsentationer ved hjælp af professionelle skabeloner. Brug animationer, overgange, fotos og onlinevideoer til at fortælle unikke historier. Arbejd sammen om at oprette teampræsentationer ved hjælp af samtidig redigering.

Kom gratis i gang med Microsoft Office-pakken online

Det er som før nævnt ganske gratis at bruge Office Online, og du kan tilmelde dig på Microsofts hjemmeside gratis her.


Nyere Ældre