Få gratis intelligent skrivehjælp i Word med Microsoft Editor


Microsoft Editor er en intelligent skriveassistent med funktioner, der kan hjælpe dig med stavning, grammatik og stil, når du skriver tekster i Word.

Microsoft Editor kan faktisk bruges på flere platforme udover Word Online, da den også virker i Microsoft Edge, når der skal skrives tekster på nettet og i Outlook, når der skal skrives e-mails.

Få forslag på forskellige sprog med Microsoft Editor

Det er muligt med Microsoft Editor at modtage grundlæggende vejledning på mere end 20 sprog, og staveforslag på mere end 80 sprog, for at hjælpe dig med at kommunikere bedst muligt, uanset hvilket sprog du skriver på.

Grundlæggende og gratis funktioner i Microsoft Editor

Har du oprettet en konto på Office Online, så kan du bruge den gratis version af Microsoft Editor, som byder på en række funktioner som hjælp til grundlæggende stavning, grammatik og tegnsætning i Word.


Premium funktioner i Microsoft Editor

Hvis du skal have adgang til alle funktionerne i Microsoft Editor skal du have en betalt udgave af Microsoft 365. Premium funktionerne byder på avanceret grammatik, stilistisk feedback om klarhed, kortfattethed, formalitet, ordforråd og flere andre funktioner.

Få adgang til Microsoft Editor

For at få adgang til Microsoft Editor til Edge og Chrome skal du benytte dette Microsoft link, hvor du også kan finde flere informationer.

Hvis du skal have adgang til Microsoft Editor til Word, så skal du oprette en konto på Office Online, hvor du kan finde hjælp i vores artikel: Hvor kan jeg hente Word gratis?

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol