Fjernadgang til PC med Hurtig Hjælp i Windows 10

 

Det kan være nødvendigt at få førstehjælp til at løse et problem på din computer. Personen behøver faktisk ikke møde op personligt, da du med Microsoft Hurtig Hjælp kan give venner og familie adgang til din PC via internettet, så de kan hjælpe dig.

TeamViewer er af mange den foretrukne app, når der skal løses PC-problemer på distancen. Men nu er det slut med at skulle nøjes, da Microsoft hat introduceret Hurtig Hjælp i Windows 10, som er en indbygget funktion til fjernforbindelse mellem to enheder.

Hurtig Hjælp gør det muligt for dig at modtage eller yde PC-hjælp for en anden person, da du eller den anden person kan overtage styringen af computeren. Du får stor fleksibilitet til at undersøge, diagnosticere og løse problemet med funktionen, som giver fjernadgang. Det er samtidig langt lettere at modtage og yde PC-hjælp med en fjernforbindelse som Hurtig Hjælp fremfor at skulle klare det over telefonen.

Vi giver dig her en trinvis vejledning til at komme i gang med Microsoft Hurtig Hjælp til Windows 10.

Sådan starter du Hurtig Hjælp i Windows 10

Du starter Hurtig Hjælp ved at følge denne guide.

  1. Skriv Hurtig i søgefeltet på skrivebordet
  2. Åbn Hurtig Hjælp
  3. Vælg Giv Hjælp og log ind med din Microsoft konto
  4. En sekscifret kode vises nu, som du kan sende til modtageren på mail eller via Giv anvisninger
  5. Modtageren skal åbne Hurtig Hjælp på sin PC og indtaste koden på seks cifre og klik på Send
  6. Et tegn angiver nu at begge computere er tilsluttet, hvorefter modtageren klikke Tillad for skabe forbindelse
Når modageren er tilsluttet, vil vedkommende se en meddelelse øverst på skrivebordet med beskeden "Skærmdeling til". Du vil nu i den anden ende kunne se modtagerens skrivebord i dit "Hurtig Hjælp billede" på din computer.

Så er du klar til at foretage fejlfinding og hjælpe modtageren med sit PC-problem uden, at du rent faktisk behøver møde fysisk op, hos personen.

Nyere Ældre