Hvordan downloader jeg en YouTube video i Windows 11?

 


Der er flere måder at downloade en YouTube-video på i Windows 11, se hvordan du gør her.

Der er flere måder at downloade en YouTube-video på i Windows 11. 

Nogle af mulighederne inkluderer:

  • Brug en tredieparts video downloader-software som YTD, SnapDownloader eller VideoProc Converter
  • Bruge VLC media player ved at kopiere URL'en fra YouTube-videoen og indsætte den i VLC's "Open Network Stream" funktion.
  • Brug den indbyggede skærmoptagelsesfunktion i Windows 11

Det er vigtigt at huske på, at nogle videoer kan være beskyttet af ophavsret, og at det kan være ulovligt at downloade dem uden tilladelse.

Download en video ved hjælp af skærmoptagelse i Windows 11

Hvis du vil downloade en YouTube-video i Windows 11 ved hjælp af skærmbilledoptagelse, kan du bruge den indbyggede skærmbilledoptager i Windows 11. 

For at åbne skærmbilledoptageren skal du trykke på Windows-tasten + G på dit tastatur og derefter klikke på "Ja, dette er et spil" i pop op-vinduet. Dette åbner spilbjælken, hvor du kan klikke på "Optag" for at starte optagelsen. Når du er færdig med at optage, skal du klikke på "Stop" og gemme videoen på din computer. 

Det er vigtigt at huske på, at denne metode kun fungerer til optagelse af video fra din skærm og ikke direkte download af videoer fra internettet.


Har du ikke en Windows computer, men i stedet en Mac, kan du med fordel læse hvordan du downloader en video fra YouTube på din Mac.
Nyere Ældre