Hvad er forskellen på Adobe Photoshop Elements og Adobe Photoshop?


Bliv klogere på forskellene mellem Adobe Photoshop Elements og Adobe Photoshop, så du vælger den billedredigerings-app, der passer bedst.

Adobe Photoshop og Adobe Photoshop Elements er to forskellige versioner af Adobe Photoshop-softwaren. 

Adobe Photoshop er den professionelle version, der er mere avanceret og har flere funktioner end Adobe Photoshop Elements. 

Adobe Photoshop Elements er en billigere version, der er mere egnet til hobbybrugere og har færre funktioner end Adobe Photoshop. Adobe Photoshop Elements har dog stadig mange funktioner, der gør det muligt at redigere fotos på en nem og kreativ måde.

Adobe Photoshop Elements er bedst til begyndere

Adobe Photoshop Elements er mere egnet til begyndere, da det er en billigere version og har en mere brugervenlig grænseflade med færre funktioner end Adobe Photoshop.

 Adobe Photoshop Elements har også en række funktioner, der er specielt designet til at hjælpe begyndere med at lære at redigere fotos, såsom guidede redigeringer og trin-for-trin vejledninger.

Adobe Photoshop er mere avanceret og har flere funktioner, der er mere egnet til professionelle brugere, der har brug for mere kontrol over deres billedredigering.

Hvad koster Adobe Photoshop Elements 2023?

Adobe Photoshop Elements kan købes for lige under 600 danske kroner uden abonnement.

Hvad koster Adobe Photoshop 2023?

Den fulde og professionelle version af Adobe Photoshop 2023 koster fra 186,25 DKK/md. som et abonnement, og du kan downloade en gratis prøveversion i 7 dage, før du køber.

Bliv bedre til Adobe Photoshop 

Er du nybegynder, når det kommer til billedbehandling med programmet Photoshop, så kan du med fordel læse vores bedste genveje til Photoshop. På den måde kan du både arbejde hurtigere og mere effektivt i billedbehandlingsprogrammet.
Nyere Ældre