Beskyt dit WiFi-hjemmenetværk mod hackere - sådan gør du!


En husstands trådløse bredbåndsforbindelse er den direkte indgang for IT-kriminelle der vil stjæle dine data og oplysninger med misbrug for øje.

Sidste år kostede internetkriminalitet folk i USA mere end 6,9 milliarder dollars, og der er tale om et beløb der er stigende år efter år, da der er tale om en sand guldgrube for kriminelle, der kan opnå nogle uhyggelige gevinster ved at angribe og udnytte netværket i private husttande og virksomheder.

Et sikkert hjemmenetværk hjælper med at reducere risikoen for at blive hacket og dermed risikoen for at uvedkommende får adgang til dine følsomme oplysninger. 

Sådan sikrer du dit WiFi-hjemmenetværk

Vi viser dig her en liste med de mest grundlæggende metoder, som du kan benytte for at beskytte dit WiFi-hjemmenetværk mod uautoriseret adgang:
  1. Opret en stærk WiFi-adgangskode, og skift den ofte
  2. Skift standard router loginoplysninger
  3. Aktiver firewall og WiFi-kryptering
  4. Opret et gæstenetværk
  5. Brug en VPN-forbindelse
  6. Hold din router og dine enheder opdateret
  7. Deaktiver fjernadgang til routeren
  8. Skift til en sikker WPA3-router

Ingen 100 procent garanti mod misbrug

Selv med de nyeste og mest effektive metoder til beskyttelse af dit hjemmenetværk, så bliver det aldrig 100% sikkert. Så længe der er internettet, vil hackere og IT-kriminelle finde måder at udnytte det på. 
Men ved at benytte ovenstående tips har du med sikkerhed gjort dit WiFi-hjemmenetværk mere sikkert og sværere for hackere at trænge igennem, så det er blevet betydeligt vanskeligere for IT-kriminelle, som prøver at udnytte din internetforbindelse eller få adgang til dine data.
Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol