Slut med Chrome support til Windows 7 og 8.1

 


Google stopper Chrome-support til Windows 7 og 8.1. Betyder der så, at det er slut med din gamle PC? Læs mere her!

Bruger du stadigvæk nogle af de gode gamle Windows-version som Windows 7 eller Windows 8.1? 

For det første så er det velkendt, at Microsoft stopper med supporten af Windows 7 og Windows 8,1 fra den 23. januar 2023, så der ikke bliver udsendte flere sikkerhedsopdateringer til de to Windows-systemer.

Nu har Google så også meldt ud, at Chrome-supporten til Windows 7 og 8.1 stopper i begyndelsen af 2023.

Hvad betyder ikke mere Chrome-understøttelse af Windows 7 og Windows 8.1?

I praksis betyder det, at Google ikke mere vil udsende nye opdateringer til Chrome-browseren på Windows 7 og Windows 8.1.

De ældre versioner af Chrome vil dog fortsætte med at fungere, men når der vil ikke blive frigivet yderligere opdateringer til brugere på disse operativsystemer, så betyder det. at fortsætter du med at bruge en ældre udgave af Google Chrome på din PC, så er onlinesikkerheden på din PC hullet som en si, da browseren er usikker, og ikke tager højde for nye måde til at forebygge IT-kriminalitet. malware og virus.

Er det så game over for din gamle Windows-PC?

Manglende understøttelse af Windows 7 og Windows 8.1 den 23. januar 2023 og oven i hatten stop for opdateringer til Google Chrome-browseren, ja så er det umiddelbart game over for din PC, med mindre du benytter computeren offline uden internetforbindelse.

Er der noget du kan gøre så din PC ikke skal på skrotpladsen?

Har du en PC der stadigvæk er af en vis kvalitet og i en rimelig god stand, så behøver du ikke nødvendigvis skrotte den efter den 23. januar 2023.

Du kan nemlig vælge at give den nyt liv ved at installere et nyt styresystem på din computer, der løbende modtager sikkerhedsopdateringer, så du stadigvæk med ro i sjælen kan surfe på nettet og bruge din PC online til andre formål.

Omdan din gamle PC til en Chromebook

Lav din gamle PC om til en Chromebook ved hjælp af Chrome OS Flex, der ikke stiller de store krav til hardwaren, og som samtidig er gratis at hente og installere på din gamle Windows-PC.

Hvad er Chrome OS Flex?

Chrome OS Flex er Googles metode til at puste nyt live i gamle Laptops og kan være højaktuelt for virksomheder, skoler og private med udtjente computere.

Hvad kræver det at bruge Chrome OS Flex?

Styresystemet Chrome OS Flex er gratis at hente og bruge på en Windows PC, og det kræver blot en funktionel computer og en USB-stick.

Hvordan downloader du Chrome OS Flex?

For at omdanne din PC til en Chromebook skal du først downloade Chome OS Flex, og det gør du via dette link til en hjemmeside hos Google.

Vejledning til installation af Chrome OS Flex

Vi har lavet en hurtig installationsvejledning til Chrome OS Flex, hvis du skulle få brug for lidt ekstra hjælp.
Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol