Bedste online backup: Carbonite, iDrive, Backblaze & Livedrive


Vi hjælper dig med at vælge den bedste online backup-tjeneste, så du får mest mulig plads og sikkerhed for pengene.

Vi anbefaler altid at lave en lokal sikkerhedskopi til hurtige gendannelser af din PC, hvor en online backup af systemet er en vigtig sikring, hvis katastrofen skulle indtræffe, og alle dine data bliver slettet lokalt fysisk ved et uheld

Upload af dine data til en online backup-tjeneste er derfor en solidt og rigtig god datasikring, hvor du så samtidig kan få adgang til en stor mængde dataplads og få adgang til din data fra flere enheder og fra lokationer.

Vi har her sammensat en liste over, efter vores mening, de bedste cloud backup-tjenester, uden tilhørsforhold til Microsoft, Google og Apple. Er du bare på udkig efter gratis krypteret cloud storage, så prøv at kigge her.

1. Carbonite - Bedste individuelle tilpasningsmuligheder


Carbonite er en enkelt produkt til online backup til private og virksomheder med en strømlinet brugerflade og nogle gode muligheder for brugerne for at kunne foretage behovstilpasninger under indstillinger, hvor der kan nævnes muligheden for, at brugeren vælger individuelt hvilke data, der skal sikkerhedskopieres.

Plusser 

 • Vælger automatisk de vigtigste filer
 • Integration Windows Stifinder til valg- og sikkerhedskopieringsstatus
 • Ubegrænset data

Minusser

 • Ingen fildelingsmuligheder


2. iDrive - Mest omfattende online backup-tjeneste


iDrive er så absolut ikke den billigste løsning til online back, men det er efter vores mening den bedste og mest omfattende online backup-tjeneste, som der findes på markedet med online backup-tilbud lige nu. iDrive findes også i en gratis udgave, som dækker de mest basale behov for behov for online backup.

Plusser

 • Fremragende online backup-interface
 • Mulighed for sikkerhedskopiering til et lokalt drev
 • Understøttelse af flere PC'er og enheder på samme konto
 • Tillader fildeling med alle også uden iDrive-konto
 • Gratis basisudgave

Minusser

 • Dyr i forhold til konkurrenterne


3. Backblaze - Budgetfavorit med online backup til få penge

Backblaze er er online backup-tjenesten for dig med et lille budget, der ønsker at få ubegrænset backup til en lille penge og som samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med sikkerheden, og kun har behov for de mest basale og nødvendige funktioner indenfor online backup. Backblaze er basal backup til private og virksomheder - hverken mere eller mindre.

Plusser

 • Ubegrænset backup til en overkommelig pris
 • Ubegrænset lagerplads til en PC
 • Så basal, at alle kan finde ud af det

Minusser

 • Ingen finesser eller synkroniseringsfunktioner


4. Livedrive - Fejlfri online backup med tiltalende brugerflade


Livedrive koster en pæn sjat penge om året, men så får du til gengæld også en af de mest velpolerede og fejlfri oplevelser, der findes på markedet for online back up. Opsætningen af tjenesten er en enkel og der leveres en klientgrænseflade og nogle præstationer indenfor online backup, der ganske enkelt er upåklagelige.

Plusser

 • Præsterer til prisen
 • Ubegrænset backup fra en enkelt PC
 • Fejlfri opsætning og brugerflade
 • Tilbyder synkronisering af dokumentmappe

Minusser

 • Dyr online backup-tjeneste


Hvordan vælger du online backup-tjeneste?

Cloud backup kræve en nogle unikke overvejelser indenfor en række områder, så du er sikker på at vælge den cloud backup-tjeneste, der bedst opfylder dine behov bedst.

1. Kapacitetsbehov: Hvor mange GB skal du bruge?

Det første sted du skal starte dine overvejelser omkring valg af online backup-tjeneste, er dit behov for kapacitet. I praksis skal du finde ud af, hvor meget lagerplads, du har brug for, og herefter kigge på en online backup-leverandør, der kan opfylde dit lagerpladsbehov.

2. Prisen: Hvor meget må det koste?

Hvor stor er dit budget til at købe online backup for? Har du ubegrænsede midler til rådighed til formålet, så er det en No Brainer, da iDrive vil være det oplagte valg til dig så. Har du et begrænset beløb til at købe online backup med ubegrænset data, så er Backblaze det oplagte valg, som en velfungerende løsning til online backup til budgetpris.

3. Funktioner: Hvilke funktioner og muligheder har du brug for?

Har du kun behov for sikkerhedskopiering af dine data eller skal du også bruge fildeling? Har du behov for at kunne redigere filer og dokumenter direkte på PC eller mobil? Har du behov for at kunne samarbejde med andre omkring redigering af filer og dokumenter? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som du kan stille dig selv, inden du vælger en online backup-tjenste.

Godt tip: Prøv produktet før du køber!

Fremfor at starte ud med at købe den største online backup-pakke, så tilbyder flere af online backup-tjenesterne i vores "Bedste online backup-sammenligning" en gratis udgave af produktet eller som minimum en gratis prøveversion i 14. til 30 dage, så du har mulighed for at afprøve den pågældende online backup-tjeneste, før du køber et abonnement hos udbyderen. På den måde kan du lige snuse til produktet herunder funktioner, upload-hastigheder og brugerfladen, inden du betaler for produktet, for at se om det lever op til dine behov og forventninger til en velkørende og velfungerende online backup-tjeneste.
Nyere Ældre