Intel Unison: Smart app forbinder iPhone og PC

Appen sammenkobler iOS-enheder og PC'er, så der kan fortages telefonopkald, overføres filer, sende/modtage SMS, få notifikationer m.m.


Intel Unison ser ud til endelig at være den løsning, der kan at få iOS og Android til at spille sammen med din computer til SMS, opkald, fotos og mere.

Hvad kan Intel Unison?

Appen opretter forbindelse til din Android- eller iOS-enhed og lader dig gøre næsten alt, på din PC, som du i forvejen kan på din mobil, hvor det er muligt foretage telefonopkald, overfører dokumenter, sender og modtager SMS-beskeder, modtager underretninger og endelig muligheden for at trække og slippe fotos til dokumenter,  og alt sammen skulle ske ganske problemfrit for brugeren.

Det er endda muligt at bruge computerens tastatur, mus eller touchskærm til at styre hele oplevelsen.

Konkurrent til Telefonlink fra Microsoft

Der er samtidig tale om en direkte konkurrent til "Telefonlink" fra Microsoft til Windows, der kan noget af det samme (hvis du har en specifik Samsung- eller Surface Duo-mobil), men appen er desværre  ubrugelig for iPhone-brugere. "Telefonlink" er desværre heller ikke specielt hurtig eller pålidelig, fordi appen hverken benytter Wi-Fi Direct eller specifikke drivere til at skabe en tættere integration i form af forbindelse mellem mobil og PC.

Intel Unison virker altså til at være den komplette pakke, som vi er mange, der har sukket efter og ønsket os i årevis på Windows-PC-siden, når vi har skrævet misundeligt til Apple, der har tilbudt en tilsvarende og velfungerende løsning, som Intel Unison, i årevis til sine iOS- og macOS-brugere.

Kun til udvalgte CPU'er i starten

I starten vil Intel Unison dog kun være tilgængelig for computere med udvalgte Intel-processorer, men målet er ifølge Intel selv, at Unison ikke kun skal være begrænset til udvalgte PC-systemer men, at det skal være så omfattende som muligt, så det er den defacto mobile løsning på markedet.

Sådan kommer du i gang med Intel Unison

For at komme i gang med at bruge og nyde faciliteterne i den smarte app fra Intel, så har vi udarbejdet en særskilt vejledning: "Forbind en iPhone med Windows 11-PC", som du tilgår via dette direkte link.
Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol