Problemer med WiFi på min Windows 11-PC, hvad gør jeg?

 

Vi er afhængige af WiFi for at etablere en forbindelse og få adgang til internettet. Se her hvordan du fejlfinder og løser manglende WiFi på din PC.

Der findes mange årsager og grunde til, at du kan opleve problemer med WiFi på din PC med Windows 11, hvor vi her kigger på nogle af de meste almindelige og hyppigst forekommende grund til WiFi-problemer her.

Ofte forekommende WiFi-problemer på Windows 11-PC

Her er nogle af de mest hyppigt forekommende WiFi-problemer i Windows 11:

  • WiFi-adapter er forsvundet i Windows 11
  • Ingen WiFi-indstilling kun Ethernet i Windows 11
  • WiFi-ikonet er forsvundet i Windows 11
  • WiFi fungerer ikke i Windows 11
  • WiFi og Bluetooth er forsvundet i Windows 11

Sådan løser du WiFi-problemer på Windows 11-PC

Vi giver dig her vores forslag til at løse ovennævnte WiFi-problemer i Windows 11.

WiFi-adapter er forsvundet i Windows 11

Start fejlfindingsværktøjet Netværksadapter på din Windows-PC, hvis du ikke kan finde din WiFi-adapter på din computer.

Ingen WiFi-indstilling kun Ethernet i Windows 11

Hvis WiFi-adapteren er slukket, vil Windows 11 ikke vise WiFi-indstillingen i indstillingsmenuen. I kontrolpanelet har du mulighed for manuelt at aktivere eller deaktivere de forskellige netværksenheder på din PC.

WiFi-ikonet er forsvundet i Windows 11

I de fleste tilfælde skyldes problemet med et manglende WiFi-ikon, at dit system ikke har de nødvendige drivere indlæst, og det kan du fixe under Enhedshåndtering, hvor du kan installere opdatere, installere og slette en defekt WiFi-driver.

WiFi fungerer ikke i Windows 11

Hvis WiFi ikke fungerer, så kan det skyldes, at problemet med Windows 11 WiFi forårsages af manglende, forældede eller beskadigede trådløse netværksdrivere., og du retter op på under Enhedshåndtering, hvor du kan installere opdatere, installere og slette en defekt WiFi-driver. En an simpel forklaring på, at WiFi ikke fungerer på din Windows 11-PC er, at du har aktiveret Flytilstand.

WiFi og Bluetooth er forsvundet i Windows 11

Er WiFi og Blutooth forsvundet fra proceslinien i Windows 11, skal du udover at opdatere netværksdriveren under Enhedshåndtering også opdatere eller geninstallere Bluetooth-driveren under Enhedshåndtering.

Har du ikke WiFi-problemer i Windows 11, så kan du bøvle med dårlig WiFi-dækning i din bolig, og du kan læse her, hvordan du opnår bedre WiFi-dækning i hjemmet.

Nyere Ældre