Dedikeret gaming browser til Windows

 


Opera GX byder på unikke gaming-funktioner og hurtige browsing-hastigheder, der gør den til den bedste spilbrowser til Windows 11.

Opera GX er en dedikeret spilbrowser med , der er fyldt med en række funktioner målrettet Gaming-folket, som vi tager et hurtigt kig på her.

Tæt integration med Twitch og Discord 

Vi elsker især den tætte integration med Twitch og Discord, som Opera GX byder på. Der et tale om to tjenester, som der er en lige så stor selvfølge for gamere at benytte som en dedikeret Gaming Laptop og en dedikeret gamer-mus. Integrationen med Twitch og Discord er så veludført og gennemtænkt, at du i praksis ikke behøver at forlade en fane for at sende hurtige chats eller se en videostream.

Synkronisering for alle dine enheder

Opera GX tilbyder synkronisering for alle dine enheder, hvilket gør det nemt at fortsætte, uanset hvor du slap på en anden enhed i praksis, er der tale om synkronisering mellem PC, tablet og mobile enheder.

Seje lydeffekter til feinschmeckeren

Hvis du kan lide rigtig seje lydeffekter, så er Opera GX lige noget for dig, da den hurtige spilbrowser har nogle rigtig fede effekter til at starte browseren og ved taste tryk, som efter vores mening er med til at fuldende spiloplevelsen, som det lille ekstra krydderi med den store effekt.

Hurtig adgang til RAM og CPU-begrænser

Opera GX er en lynhurtig spiloplevelse hurtige browser-hastigheder, hvor en stor del skyldes den hurtige adgang til og udnyttelse af computerens RAM-hukommelse kombineret med en særdeles vellykket CPU-begrænser, hvor der det muligt at reservere computerens kræfter i øjeblikket til Gaming.

Ekstra funktioner fuldender pakken

Annonceblokering og indbygget VPN er med til at fuldende billedet af den mest velbyggede og komplette og dedikerede Gaming browser, som vi har set til dato. Især synes at den indbyggede VPN-forbindelse er særdeles nyttig, da du både som gamer og ikke-gamer i mange situationer kan have behov for at være anonym på nettet.

Sådan kommer du i gang med Opera GX

For at komme i gang med at bruge Opera GX spilbrowseren til Windows skal du hente browseren via dette link

Nyere Ældre