Angiv ny placering for filer og apps i Windows 11

 

Vi viser dig her, hvordan du angiver en anden placering, hvor dine apps, dokumenter, din musik, dine billeder, videoer og kort gemmes som standard.

Windows 11 gemmer som standard alle dine filer og apps på den primære harddisk, men det kan du faktisk gemt ændre selv, hvis du er ved at løbe tør for plads eller blot ønsker en ny placering for udvalgte apps, dokumenter, musik, billeder, videoer og kort.

Hvis du har en computer med mere end en harddisk, lageringsmedie eller partitioner, kan du selv angive, hvor filer gemmes, og hvor apps som standard skal installeres ved hjælp af appen Indstillinger.

Vores vejledning guider dig gennem de enkelte trin til at indstille en anden placering for at gemme apps, dokumenter og andre filer i Windows 11.

Sådan ændrer du standardlagringsplacering i Windows 11

For at indstille forskellige drevplaceringer til at gemme indhold og apps i Windows 11 skal du gøre sådan her:
  1. Åbn Indstillinger
  2. Klik på System
  3. Vælg Lager i højre side
  4. Klik på Avancerede indstillinger for lager
  5. Vælg Der hvor nyt indhold gemmes
  6. Udfor hver filtyperne: Apps, Dokumenter, Musik, Billeder, Videoer, Film/tv-serier og Offlinekort kan du nu vælge ny placering
  7. Klik på Anvend
Når du har gennemført ovennævnte trin, så næste gang du downloader en app fra Microsoft Store, så installeres den på den nye drevplacering, og næste gang du gemmer en fil, vises den nye placering som den nye standardplacering af indholdet.

Nyere Ældre