Kender du denne geniale tastaturgenvej?

 

Kommer du også ofte ved et uheld til at lukke browserfanerne, når du surfer på internettet? Så bliver du glad for denne genvej.

Hvor tit har du som undertegnede kommet til at klikke på krydset "X" i hjørnet på en hjemmeside, som du har åben, hvorefter den er lukket ved et uheld.

Skaden er sket, og du skal have åbnet hjemmesiden igen, og det kan du gøre med denne smarte tastaturgenvej, der med et snuptag kan gendanne din lukkede hjemmeside.

Vi gennemgår til Windows og Mac, hvordan du bruger den smarte genvej her til gendannelse af lukkede browserfaner, og tastaturgenvejen til at gendanne mistede faner virker i enhver browser.

Sådan gendanner du en lukket hjemmeside i Windows

Hvis du ved et uheld er kommet til at lukke en åben hjemmeside i din browser (Google Chrome, Edge, Firefox og lign.) på din Windows PC, så skal du bruge denne tastaturgenvej:

CTRL + SHIFT + T

Herefter åbner og gendannes den hjemmeside, som du ved et uheld er kommet til at lukke i din internetbrowser på din PC med Windows 11 og Windows 10.

Sådan gendanner du en lukket hjemmeside på Mac

Hvis du ved et uheld er kommet til at lukke en åben hjemmeside i din browser (Safari, Google Chrome, Edge, Firefox og lign.) på din Mac, så skal du bruge denne tastaturgenvej:

CMD + SHIFT + T

Herefter åbner og gendannes den hjemmeside, som du ved et uheld er kommet til at lukke i din internetbrowser på din Mac-computer med macOS Monterey (virker også på nyere og ældre udgaver af Apples styresystem).

Nyere Ældre