Derfor bør du opgradere til en SSD-harddisk

 


Tænker du på at investere i en SSD til din computer, så giver vi dig her gode grunde til at gøre alvor af tanken.

SSD, som er en forkortelse for Solid State Drive, er det fortrukne lageringsmedie i dag, da teknologien byder på fænomenale fordele. 

Hvad er en SSD?

SSD er som sagt en forkortelse for Solid State Drive, der i modsætning til en mekanisk harddisk, ikke består af bevægelige dele som læsehoveder og roterende plader. En SSD består udelukkende af NANO FLASH RAM eller i nyere udgaver alene af Flash, som er en nyere form for lageringsteknologi. 

Her er de gode grunde til at udskifte harddisken med en SSD

Der er er flere gode grunde til at skifte harddisken på din computer ud med en SSD til trods for prisen er lidt højere sammenlignet med en traditionel mekanisk harddisk.

1. En SSD er bare hurtigere

Den første og mest oplagte grund til at udskifte harddisken på din computer med en SSD, er det faktum, at en SSD er langt hurtigere end en gammeldags harddisk, En SSD giver hurtigere opstart af dit OS som Windows og lign. dertil afvikles programmerne også langt hurtigere.

2. En SSD har et lille strømforbrug

I tider med stigende elpriser, så kan du ved at vælge en SSD være forvisset om, at dette lagringsmedie bruger mindre strøm sammenlignet med en traditionel PC-harddisk, så du vil andet andet lige kunne spare en smule på strømregningen ved at gå med en SSD.

3. En SSD er lydløs som en ninja

En fordel med en SSD er, at harddisk-typen ikke er bygget op omkring bevægelige del, så den larmer slet ikke, som du måske er vant til med din nuværende harddisk, da SDD'en bruger flash-teknologien til lagring af data.

4. En SSD er overraskende robust

En SSD-harddisk er en robust og solidt enhed, som faktisk kan tåle lang mere, end man umiddelbart skulle tro, så en bærbar udstyret med en SSD, er helt klart at foretrække i tasken, hvor det hele godt kan ligge og bumpe rundt.

Hvis du har fået blod på tanden, og vil investere i en SSD, så kan du med fordel læse vores Guide til valg af SSD.


Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol