Det er muligt at foretage personlig tilpasning i Windows 11 ved tilføjelse, forhåndsvisning og fjernelse af skrifttyper. Se hvordan her!

Du kan installere yderligere skrifttyper i Windows 11, som du herefter kan bruge i dine programmer som Microsoft Word, PowerPoint, Adobe Photoshop og lign.

Det er nemt at downloade og installere, forhåndsvise og fjerne skrifttyper i Windows 11, og det viser vi dig med vores vejledning her.

Sådan installerer du skrifttyper i Windows 11

I Windows 11 har du flere muligheder for at tilføje nye skrifttyper: Microsoft Store, Download skrifttyper for alle sprog og Eksterne kilder som Google og Adobe.

1. Tilføj skrifttyper fra Microsoft Store

For at installere skrifttyper fra Microsoft Store i Windows 11 skal du gøre sådan her:
 1. Åbn Indstillinger
 2. Vælg Personlig tilpasning
 3. Klik på Skrifttyper i højre side
 4. Klik på Få flere skrifttyper i Microsoft Store
 5. Vælg Skrifttype
 6. Klik på Hent
Når du har fuldført disse trin, så installeres skrifttypen er tilgængelig i systemet og dine programmer.

2. Download skrifttyper for alle sprog

For at downlade skrifttyper til alle understøttede sprog, skal du gøre sådan her:
 1. Åbn Indstillinger
 2. Vælg Personlig tilpasning
 3. Klik på Skrifttyper i højre side
 4. Kør ned i bunden af skærmen til Relaterede indstillinger
 5. Klik på Download skrifttyper for alle sprog
 6. Klik på OK
Når du har gennemført disse trin, så downloader Windows 11 skrifttyperne til alle de understøttede sprog. Denne kan tage lang tid at downloade og det indholdet optager meget plads, og det kan være svært at fortryde ændringerne på et senere tidspunkt.

3. Installer skrifttyper fra eksterne kilder

Du har også mulighed for at downloade og installere skrifttyper fra eksterne kilder som eksempelvis Google Fonts og Adobe.

For at installere skrifttyper fra eksterne kilder i Windows 11 skal du gøre sådan her:
 1. Åbn Stifinder
 2. Find mappen med downloadede skrifttypefiler
 3. Højreklik på skrifttypefilen, og klik på Vis flere muligheder
 4. Vælg Installer
Alternativt kan du benytte træk og slip muligheden under indstillinger eller den nemmeste metode, som er at installere skrifttypefilerne ved at dobbeltklikke på dem for at få vist dem og derefter klikke på Installer

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

 • Det går hurtigt
 • Ingen krav om sikkerhed
 • Nul udbetaling
 • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.