Se her en smart genvej til at være den første der modtager alle de nyeste Windows 11-opdateringer.

Vil du generelt gerne være først med det nyeste, også når det gælder styresystemet på din PC, så behøver du faktisk ikke vente flere uger på de officielle udrulninger af opdateringer til Windows 11 fra Microsoft.

Du kan faktiske få de nyeste Windows 11-opdateringer langt tidligere gennem Windows Insider-programmet.

Microsoft har oprettet programmet for at give udviklere, it-administratorer og teknisk kyndige brugere adgang til tidlige builds af Windows 11 via de tre kanaler Dev, Beta og Release Preview Channels for at afprøve kommende funktioner og ændringer og for at give feedback for at hjælpe med at forme systemets fremtid. 

Men når den næste version af Windows 11 er færdiggjort, skal den passere gennem Windows Insider Program-kanalerne. 

Det betyder i praksis, at du kan bruge Release Preview-kanalen til en tidlig Windows 11-opgradering, før den er tilgængelig for alle andre.

Så alt du skal gøre er at oprette dig som Windows Insider for at få første afgang til de kommende Windows 11-opdateringer.


SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.