Microsoft Modern USB-C Speaker til Teams

 

Bærbar og stilfuld - og det perfekte tilbehør til konferenceopkald i Teams. 

Microsofts moderne USB-C-højttaler er designet til Teams-konferencer, og enheden sikrer lyd af høj kvalitet til både møder, opkald, og når du lytter til musik.

Højtaleren er certificeret til Microsoft Teams og designet med den samme intuitive kontrol som Microsoft Modern USB Headset. 

Med en kraftig driver, dobbeltmikrofoner og intuitive kontrolknapper og indikatorer hjælper den dig til at forbedre og styre din Microsoft Teams-mødeoplevelse. 

Derudover fylder højtaleren med sit kompakte design og indbyggede opbevaringsplads til ledning minimalt på skrivebordet: bærbar.

Forbindelsen etableres via den indbyggede USB-C-forbindelse, der sikrer krystalklar lyd til dine møder, og Microsoft har af samme grund fravalgt Bluetooth.

Højtaleren er udstyret med brugervenlige knapper, herunder lydløs kontrol med statuslampe for nemt at se, om du kan høres, og den omni-direktionel, baggrundsstøjreducerende mikrofon opfanger din stemme bedre end din computer alene.

Der er tale om en dedikeret Teams-kontroller, som du hurtig kommer til at sætte pris på grund af enhedens funktionalitet og den overlegne lyd i højtaler og mikrofon.

Microsoft Modern USB-C Speaker kan købes i de danske webshops for lige under 700 kroner incl. moms.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol