Hvordan får jeg spil til at køre hurtigere i Windows 11?

Spiltilstand er en funktion i Windows 11, der fokuserer systemressourcerne på spil, når den er aktiveret. Sådan aktiverer du funktionen.

Du kan få spil til at køre hurtigere på Windows 11 ved at aktivere spiltilstanden. Det forbedrer spillets ydeevne ved at reducere antallet af baggrundsprocesser. Hvis du slår spiltilstand til, begynder Windows 11 at prioritere spillet i stedet for alle de andre processer på din PC.

Sådan virker det når spiltilstand er aktiveret

Hvis du slår spiltilstand til i Windows 11, begynder styresystemet at prioritere dit spil ved at reducere eller blokere alle baggrundsprocesser. Aktivering af funktionen giver dig mulighed for at forbedre spiloplevelsen dramatisk.

Når du bruger spiltilstanden, prioriterer Windows altså din spiloplevelse ved at slå ting fra i baggrunden, og her nogle eksempler:
  • Forhindre Windows Update i at foretage driverinstallationer og sende genstartsbeskeder
  • Hjælpe med at opnå en mere stabil billedhastighed afhængigt af det specifikke spil og system

Aktivering (og deaktivering) af spiltilstand

Det et vigtigt, at når du skal aktivere eller deaktivere spiltilstand, så skal det gøres når spillet er lukket for at du opnår den optimale effekt.

Du aktiverer spiltilstand på din på din PC med Windows 11 ved at følge denne vejledning, som også gælder hvis du ønsker at deaktivere funktionaliteten.
  1. Åbn menuen Indstillinger ved at klikke på tandhjulsikonet i menuen Start
  2. Vælg Spil i menuen til venstre under Indstillinger
  3. Klik nu her for at slå spiltilstand Til eller fra
Husk at fremgangsmåden er den samme, hvis du vil deaktivere spiltilstand. og husk også at det ikke har den store effekt på din spiloplevelse, hvis du aktiverer spiltilstand, mens du spiller, hvorfor spillet ikke bør køre, når du aktiverer spilstand.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol