Bedste afspiller: iTunes eller Media Player til Windows 11?

 

Vi har testet iTunes fra Apple og Microsoft Media Player med funktioner og brugerflade, og giver vores bud på den bedste medieafspiller til Windows 11. 

For mange er lokal lagring og lokal afspilning af musik og video efterhånden ved at være en by i Rusland, men hvis du har overstået bøvlet med digitalisere din musik- og videosamling, så har du også behov for en god medieafspiller på din PC.

Vi sammenligner her iTunes til og Microsoft Media Player til Windows 11.

iTunes til Windows 11: Vores mening

iTunes til Windows 11

Nu er det nogle år siden vi har brugt iTunes på en PC eller en Mac, men vi oplever med det samme, at der ikke er sket det store hverken med funktioner eller brugerfladen i iTunes siden sidst. Brugerfalden virker gammeldags og er unødvendig kompliceret at finde rundt i. Med hensyn til funktioner, så kan du stadigvæk afspille musik og video lokalt med iTunes. Når du først lige får styr på betjeningen i iTunes, så fungerer det såmænd meget godt. En detalje som at Apple ikke har sørget for, at iTunes automatisk kan dine din musik- og videosamling lokalt på din harddisk, men at du manuelt skal importere filerne, er for os en fejl, som der bør rettes op på ved eksempelvis at spørge brugeren omkring import af medier første gang iTunes startes op. 

iTunes virker efterhånden lige så gammeldags og ukurant, som vores musiksamling på vores PC, og det er på ingen måder en god ting, da vores musiksamling absolut ikke består af Oldies But Goodies.

Du kan hente og installere iTunes til Windows 111 via Microsoft Store.

Media Player til Windows 11: Vores mening

Media Player til Windows 11

Den nye Medieafspiller til Windows 11 fra Microsoft er efterfølgeren til den klassiske Windows Media Player, der har kørt i 100 år og en småkage og er også ment som erstatningen for Groove Musik. Hvis du kommer fra den klassiske Media Player til Windows, så vil du med de samme bemærke en kæmpe stor for ikke mindst positiv forskel. Microsoft kører ikke mere efter princippet søg og du skal finde, da det er let at finde de nødvendige funktioner, og musiksamlingen er automatisk importeret, når vi opstarter medieafspilleren for første gang. Brugerfladen er simpel og lækker udført, og du skal i princippet blot vælge mellem afspilning af video eller musik, så kører det hele af sig selv.

Medie Player til Windows 11 anno 2022 er moderne og et lækkert bekendtskab, som vi hurtigt kommer til at sætte pris på, og vi foretrækker den faktisk også med hensyn til brugerfladen over VLC Player, der dog har langt flere egenskaber.

Du kan hente og installere Windows Player til Windows 11 i Microsoft Store ved at følge vores vejledning her.

Den bedste afspiller til Windows 11 efter vores mening

Det et faktisk ikke noget svært valg, da vi mener, at Media Player til Windows 11 er den bedste afspiller til Windows 11 af de to i vores sammenligning. Brugerfladen er enkel og lækker, og det hele spiller bare godt sammen. iTunes til Windows 11 er efter vores mening ude af trit med tiden, og følger slet ikke i sporet på Apples normale fornemmelse for at udvikle enkel og smart forbrugerelektronik af en absolut høj kvalitet. Grunde til at vi går med Media Player til Windows 11 som det bedste valg skyldes ikke, at vi har en særlig affektion for Windows eller Microsoft, da vi også bruger produkter fra Apple i dagligdagen. iTunes er simpelthen bare ikke en tidsvarende medieafspiller i 2022, og længere er den sådan set ikke.

Nyere Ældre