Disse apps dræner batteriet på din mobil

 

Se listen med mobil-apps som tager mest strøm, og det er næppe en overraskelse, at sociale medier og dating apps er de værste strømslugere.


De største syndere, når det kommer til at sluge mobilens strøm er sociale medier og dating apps, og ifølge undersøgelsen fra pCloud, er Facebook, Instagram, Linkedin, Snapchat, YouTube og WhatsApp er i top 20 over de værste strømslugere.

Apps til online dating er også en stor synder, hvor Bumble, Grindr og Tinder tegner sig for hele 15% af de mest batteridrænende apps på mobilen.

De mest batterikrævende apps på mobilen

Kilde: pCloud.com

Fitbit-appen er nummer et på listen, som den mest strømslugende app på mobilen, med hele 14 app-tilladelse og 16 tilgængelige funktioner kørende i baggrunden herunder de fire mest krævende: kamera, placering, mikrofon og WiFi-forbindelsen.

Sociale medier dominerer listen over de mest strømslugende apps på mobilen med hele seks apps i top tyve på listen. Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube, WhatsApp og Linkedin tillader i gennemsnit hele 11 ekstra funktioner at køre i baggrunden herunder fotos, WiFi, placering og mikrofon, som alle er med til at dræne batteriet ekstra meget for strøm.

Online dating-apps er også særdeles krævende for mobilens batteri, hvor apps som Tinder, Grinder og Bumble i gennemsnit har 11 funktioner kørende i baggrunden, som virkelig tager en tørn på mobilens batteri.

Mulighed for at spare på mobilens batteri

Du har mulighed for at spare på batteriet og nedsætte de forskellige apps' batteriforbrug ved at benytte og aktivere den indbyggede funktion Mørk tilstand på mobilen, som mange apps kommer indbygget med og understøtter. Ved at udnytte denne tilstand, vil du kunne spare en hel del på batteriet, da det ikke kræver nær så meget af skærmen og dermed batteriet, at skærmen at layoutet i appen er mørk.

Hvis du ønsker, at forlænge batteritiden på din mobil generelt, så findes der både til Android og iOS Strømbesparende tilstand, som lukker ned for de mest krævende funktioner på mobilen. 

Ulempen ved Strømbesparende tilstand, er at så kan du ikke bruge dine apps og få fuld udnyttelse af dem, da der vil mangle funktioner og muligheder, så du skal kun gøre det, hvis du ikke skal bruge de pågældende apps i en periode. og derfor ikke benytte Strømbesparende tilstand generelt.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol