Tips: Få mere plads på skrivebordet i Windows 10

Skrivebordet er ved at være fyldt op med mapper og apps, og der kommer bare flere og flere til. Få mere plads med disse tips uden, at du skal rydde op på skrivebordet.

Det kan være svært at navigere rundt på et skrivebord, der er proppet med apps, og det kan også virke en smule rodet. Men, det er der da heldigvis råd for med top tips, som vi vil vise dig her, hvor du kan mere end fordoble den nuværende plads på skrivebordet.

Tip nr. 1 Få mere plads på skrivebordet

Her får du et uhyre simpelt men super effektivt tip til at få mere plads på skrivebordet i Windows 10. Du skal flytte alle de mapper og Apps som du kan til Proceslinien, så de ikke optager plads på skrivebordet, da du efterfølgende kan slette dem på skrivebordet, så du har fået mere plads.

Sådan flytter du mapper og Apps til proceslinien i Windows 10

Du flytter mapper og Apps til Proceslinien ved at trække selve ikonet ned på Proceslinien med musen, så får du samtidig også hurtig adgang til dine programmer og filer.


Tip nr. 2 Få mere plads på skrivebordet

Her får du et tip, der virkelig batter, når det drejer sig om, at få mere plads på skrivebordet i Windows 10. Du skal oprette et ekstra skrivebord, så du får det dobbelte plads til Apps og mapper. Du kan eksempelvis oprette et skrivebord til Arbejde og et skrivebord til Privat.

Sådan opretter du et ekstra skrivebord i Windows 10

Du opretter et nyt Skrivebord med knappen "Opgavevisning", der normalt ligger til venstre på Proceslinien. Klik på knappen "Nyt Skrivebord". Du kan herefter skifte mellem de forskellige "Skriveborde" med "Opgavevisning".

Nyere Ældre