Guide: Find RAM-oplysningerne uden at skille computeren ad

 

Alt du skal vide omkring dine RAM-moduler kan du faktisk finde i Windows med hensyn til hastighed, størrelse, type, formfaktor og producent. Se hvordan du gør her.

De færreste mennesker har lyst til at skille computeren ad, for at tage RAM-modulerne ud og finde specifikationerne, da det er så let at komme til at beskadige computeren eller hukommelsen.

Alligevel kan det være nødvendigt at finde specifikationerne på RAM-modulerne i computer, hvis du eksempelvis skal udvide med mere hukommelse, så skal du jo vide, hvilke du skal købe.

Har du ikke lyst til at skulle rode med hardwaren selv, så kan du ved hjælp af Windows og Kommandoprompt finde alle de oplysninger, du skal bruge omkring din computers RAM.

Sådan bruger du Kommandoprompt i Windows til at finde RAM-specifikationerne

Normalt laver vi vores egne guider på Windows365, når vi mener, vi kan sige det bedre og mere forklarende end andre medier.

I dette tilfælde kan vi ikke sige det bedre end Windowscentral.com, hvorfor vi undtagelsesvis linker til en ekstern kilde. Klik på linket forneden for at læse RAM-vejledningen.


Artiklen er på engelsk, så du kan evt. vælge at oversætte den med Google Translate, hvis det virker bedre for dig.

Nyere Ældre