De bedste Windows Apps


Vi har sammensat en liste over de bedste Windows Apps indenfor produktivitet og underholdning.


Der er mange kategorier og mange Apps indenfor hver kategori på Microsofts Store, hvilket kan gøre det svært at finde præcist den rigtig App til behovet.

Til at hjælpe dig med at vælge med at finde de bedste Apps til Windows 10, har vi sammensat vores egen App-liste.

Duolingo: Lær sprog onlinePlanlægger du at rejse til et fremmed land, eller ønsker du blot at forbedre dine sprogkundskaber, så er Duolingo et godt bud på en sprogindlæringsapp til Windows 10.

Duolingo er gratis, uden reklamer og du kan lære en række sprog som eksempelvis: Spansk, Fransk, Tysk, Engelsk, Italiensk og endelig Dansk.


Dropbox: Skylager-alternativ til OneDriveEr du ikke nødvendigvis den største fan af OneDrive fra Microsoft, som godt kan virke en lille smule pågående til tider, så er Dropbox et udmærket alternativ som skylager til filer og som arbejdsværktøj, når der skal samarbejdes omkring dokumenter og filer.

Dropbox gør det muligt at synkronisere alle dine filer på tværs af alle dine enheder som smartphone, PC og Tablet.


Fresh Paint: Slip kreativiteten løsFresh Paint er en sjov male-app, som er let at bruge. Du får dit eget lærred på computeren, hvor du kan slippe dine store idéer løs med et udvalg af paletter og farver. 

Du kan også hente dine egne kreationer og arbejd videre med materialet i Fresh Paint. Eller du kan vælge at arbejde med en aktivitetspakke, så er du hurtigt i gang.

Fresh Paint kan ikke erstatte eller ses som et alternativ til PhotoShop.


Open Live Writer: Word for din blog og hjemmeside

Windows365 anbefaler


Open Live Writer er en kraftfuld og brugervenlig blog-editor, hvor du har mulighed for at oprette blogindlæg samt tilføje billeder og video, hvorefter du kan offentliggøre materialet på din hjemmeside eller blog.

I praksis fungerer Open Live Writer som en light udgave af Word, hvor du offline kan skrive artikler, nyheder og blogindlæg til din hjemmeside, hvorefter du kan udgive materialet med det samme, eller offentliggøre det på et senere tidspunkt.

Open Live Writer arbejder sammen med en række af de største blogtjenesteudbydere som: WordPress, Blogger, TypePad, Moveable Type og DasBlog.


Adobe PhotoShop Express: Gratis billedbehandling fra AdobeAdobe PhotoShop Express er en gratis udgave af PhotoShop Elements-pakken til Windows 10, som byder på de mest basale funktioner: billedbehandling, redigering, effekter, filtre og rammer. 

Kommer du fra den fulde PhotoShop pakke fra Adobe, så er Express sikkert ikke noget for dig. Har du derimod lejlighedsvis behov for at lave lidt billedredigering, så går du ikke i galt i byen med denne gratis udgave af PhotoShop.


VLC: Bedste medieafspiller til WindowsVLC er vel det nærmeste vi kommer en svejtserkniv indenfor medieafspiller til Windows 10 og andre platforme. 

VLC kan stort set afspiller alt, som du smider foran den. VLC Media Player understøtter stort set alle video- og lydformater inklusiv undertekster, sjældne filformater og streamingsprotokoller.

Brugerfladen er enkel, og for mange er det en glæde at kunne afspille DVD- og BlueRay-formaterne*, som mange stadigvæk sætter stor pris på.

* For understøttelse af DVD og BlueRay skal du bruge skrivebordsversionen af VLC.Spotify Music: Bedste gratis musiktjeneste til Windows 10

Windows365 anbefaler


Der findes efterhånden en del musiktjenester, men både inden for det gratis og betalte abonnementssegment, er det svært at finde nogen Windows Apps, der er på niveau med Spotify til til Windows 10.

Spotify er først med de nyeste musikkunstnere men har også alle de kendte på reolen. Musiktjenesten tilbyder også i gratis versionen podcasts, lydbøger og videoer. 

Prisen for hele herligheden er, at du lejlighedsvis skal lytte til en lille reklame.


Plex; Alsidig og gratis mediestreamingserverPlex er en mediestreamingserver til organisering af film, musik og billeder. Brugerfladen er rigtig flot og enkel at gå til selv for de mere uøvede. 

Tjenesten importerer beskrivelser, illustrationer, trailere og andre nyttige informationer eksempelvis om de medvirkende skuespillere og kunstnere.

For en mindre betaling kan du få adgang til Plex-indholdet på dine andre enheder som smartphone og tablet.


Simplenote: Alle dine noter lige ved hånden

Windows365 anbefaler


Simplenote er en minimalistisk Windows App til at tage notater med, som du kan synkronisere på tværs af dine enheder. Det du skriver på din PC, kan du også se på din mobil, hvis du har installeret Simplenote.

Du kan oprette lister, opgaver og notater og altsammen er det gratis, uden at belaste brugeren med reklamer.


Flipboard: Nyheder efter din smagFlipboard er din egen personlige avis, hvor nyhederne indsamles dagligt og serveres direkte på din startskærm på din computer. Formatet er læsevenligt og flot sat op.

Kilderne er de mest ikoniske magasiner og aviser og indholdet præsenteres sammen med billeder og video.

Det er muligt at bygge Flipboard magasinet op omkring et hvilket som helst emne, som måtte interesse dig, som nyhedshungrende læser.


AccuWeather: Bedste Windows-app til vejrudsigterVejret har stor betydning for os alle, så her kan du få stor nytte af AccuWeather på dit skrivebord, som leverer alskens vejrudsigter - lokalt og globalt.

Du kan få lokale opdaterede prognoser baseret på dine adresse eller GPS-lokation. Det er også muligt at se interaktive vejrkort og vejrvideoer.


Nyere Ældre