Forbind en iPhone til Windows 11 med Telefonlink

 

Få øjeblikkelig adgang til alt det, du elsker på din iPhone, direkte på din PC, med denne smarte app fra Microsoft.

Vi har tidligere berettet om, hvordan du kan forbinde en iPhone med en Windows 11-PC ved hjælp af den gratis Intel Unison-app.

Nu er Microsoft så kommet på banen med sin egen app Telefonlink, som også er gratis, hvor det er muligt at sammenkæde en iPhone og PC (både Windows og Windows 11) for at modtage og besvare iMessage-beskeder, foretage og modtage opkald få vist meddelelser og meget mere.

Fordele for dig og din iPhone med Telefonlink

Grundlæggende så giver Telefonlink dig mulighed for at få en række funktionaliteter fra din iPhone over på din Windows-PC herunder:

  • Foretage og modtage opkald
  • Sende og modtage tekstbeskeder med iMessage
  • Få vist meddelelser og notifikationer på din PC-skærm
  • Adgang til billeder og video fra din iPhone på din PC

Generelt så er muligheden for at kunne sende tekstbeskeder fra en PC ved hjælp af Telefonlink ret praktisk, og det samme kan man sige om adgangen og muligheden for, at du ikke mere behøver sende billeder til dig selv via e-mail, da du kan dele dine foretrukne billeder mellem din iPhone og PC. Du kan kopiere, redigere og endda trække og slippe billeder uden overhovedet at røre ved mobilen.

Krav til iPhone og PC for at køre Telefonlink

Din iPhone skal have installeret iOS 14 eller nyere for at kunne forbindes med Telefonlink, og med hensyn til din PC, så skal du have installeret en udgave af Windows 11 eller Windows 10 for at bruge Telefonlink sammen med din iPhone og PC.

Sådan får du adgang til Telefonlink på Windows 11 (og Windows 10)

Telefonlink er som sagt udviklet af Microsoft til Windows 11 og Windows 10, og hvis appen ikke allerede er installeret på din PC, så får du adgang til at hente og installere appen fra Microsoft Store via dette direkte link.

Derudover skal du hente og installere appen på din iPhone i App Store, hvor Telefonlink er gemt under navnet "Link til Windows", og du kan gøre der via dette direkte link til appen i App Store.

Sådan forbinder du din iPhone med en PC via Telefonlink

Du åbner/starter appen Telefonlink både på din PC og på din iPhone. På din PC kommer nu et skærmbillede, hvor du kan vælge vælge telefon: Android eller iPhone, her vælger du så at klikke med musen på "iPhone". Herefter følger du instruktionerne på din PC og din iPhone for at forbinde de to enheder med hinanden ved hjælp af Telefonlink fra Microsoft. 

Sådan bruger du Telefonlink

Når du har færdiggjort sammenkobling af de to enheder i form af din iPhone og din PC, så få du i Telefonlink adgang til et skærmbillede med: Telefonopkald, Beskeder og billeder/filer. Du vælger hvilken funktion du vil benytte, og vil du gerne overføre billeder og video fra din iPhone til din PC, så husk på at du bare kan trække og slippe filerne med din mus. Når du modtager en iMessage-besked eller et telefonopkald på din iPhone, så kan du besvare dem begge fra din PC, så længe du har koblet din iPhone sammen med din PC via Telefonlink.

Nyere Ældre