Fede PC-spil der ikke kræver dedikeret grafikkort


Disse PC-spil kan køre på en gammel hund af en PC, så længe computeren kan afvikle Windows og har en internetforbindelse.

Hvis du er den heldige indehaver af en gammel langsom hund af en bærbar eller stationær med Windows, så afskærer det dig så absolut ikke fra at kunne spille nogle underholdende spiltitler i ny og næ.

Du vil stadig kunne spille et stort udvalg af spil fra Steam, Epic Games Store, GOG og spiltjenester selvom din PC måske ikke er af nyeste dato.

Vi anbefaler her en række underholdende spil, som du kan spille på en ældre PC uden dedikeret grafikkort.

1. Railbound

Railbound, som du finder på Steam, er et lille underholdende spil, hvor du følger et par hunde rundt i verden i et puslespil, hvor der skal lægges skinner, så toget kan komme frem.

2. Cult of the Lamb

Cult of the Lamb, som du finder på Steam, handler om, at du skal starte din egen kult i et land fuld af falske profeter, og rejse ud i varierede og mystiske regioner for at opbygge et loyalt fællesskab af følgere fra skovlandet. Forkynd dit budskab for at blive den sande kultleder.

3. Vampire Survivors

Vampire Survivors, som du finder på Steam, handler om at overleve indtil daggry, mens du slagter horder af monstre, der vil dig til livs. Spillestilen er afslappet, og grafikken er retro-pixeleret.

4. Return to Monkey Island

Return to Monkey Island, som du finder på Steam, er en tilbagevenden til den oprindelige klassiker, som udkom for over 30 år siden. Et eventyrspil når det er bedst, hvor du bl.a. render rundet på en eventyrlig ø for at løse gåder og snakke med pirater og fastboende øboere. Tag derefter ud på det åbne hav og udforsk det nye og ukendte, mens du arbejder dig ud af vanskelige situationer. 

5. The Wandering Village

The Wandering Village, som du finder på Steam, der perfekt til dig, der trænger til en pause fra Minecraft, hvor du her har mulighed for at blive bybygger i en smukt illustreret verden. Set fra toppen af et massivt dyr, som kaldes Onbu, har du som spiller til opgave at styre udviklingen af en lille stamme af mennesker gennem de omgivende giftige ødemarker.

6. Cursed to Golf

Cursed to Golf, som du finder på Steam, er et golflignende eventyr, hvor hvert slag tæller. Spillerne har til opgave at komme ud af Golf Purgatory for at blive en golflegende. Med vanvittige farer og overjordiske power-ups gælder det om at slippe af denne forbandede golfverden.

7. Dwarf Fortress

Dwarf Fortress, som du finder på Steam, går  alt sin enkelt ud på at bygge en dværgfæstning, og prøve at hjælpe dine dværge med at overleve. Meget af grafikken er tekstbaseret, og det kræver en del tid at finde ud af det indviklede gameplay.
Nyere Ældre