Slap af med at bygge byer i gratis Gourdlets-demo


Atypisk City Builder-spil til PC, hvor du bare bygger, som du har lyst og iagttager beboerne nyde det. Kan også bruges til Windows 7 og 8.

Gourdlets, som på danske betyder græskar, fra soloudvikleren Aunty Games tilbyder dig i den nye demo til Windows-PC en helt ubekymret byggeoplevelse, hvor du hverken skal koncentrere dig om trafik, logistik, eller hvor meget ting vil koste.

Beskrivelse af Gourdlets til PC

City Builder-spil opsætter normalt mål og udfordringer som at balancere dit budget, kontrollere dine forureningsniveauer, styre dine ressourcer og holde dine borgere glade. Gourdlets tilbyder en helt anden stressfri spiloplevelse, hvor du bare kan koncentrere det du er bedst til og holder af nemlig bygning af byer. Det drejer sig skåret helt ind til benet i bund og grund om at bygge en attraktiv lille landsby fyldt med huse, træer, veje, parker, strande, haver og andre dekorationer. Når du så først er kommet med at opføre din by, så flytter små tobenede grøntsagsfolk ind, og de vil går i gang med at udforske og nyde din by. De vil ikke bare gå rundt for at se seværdighederne, de vil også interagere med de ting, du bygger. 

Systemkrav til Gourdlets til PC

MINIMUM:

  • Styresystem: Windows Vista eller nyere
  • Processor: 2 Ghz
  • Hukommelse: 2 GB RAM
  • Grafik: 256 mb video memory, shader model 3.0+
  • DirectX: Version 10
  • Diskplads: 500 MB tilgængelig plads

Sådan får du adgang til den gratis demo af Gourdlets til PC

For at få adgang til at hente og spille Guurdlets gratis på din Windows-PC skal du oprette en konto på Steam, hvorefter du kan claime spillet gratis via dette link.

Nyere Ældre