Tilslutning af ekstern skærm til bærbar i Windows 11

 


Du skal ændre disse indstillinger, når du vil arbejde med en Windows 11-bærbar og en ekstern skærm, og samtidig have den bærbar lukket.

Du har mulighed for at arbejde på samme måde på din bærbar computer som på en stationær PC ved at tilslutte en ekstern monitor, så du får et større skærmareal at arbejde på.

Hvis du udelukkende vil bruge din bærbar med den eksterne skærm eller placere den bærbare computer på en holder/dock, så slukker den bærbare enhed automatisk, lige så snart du lukker låget. 

Heldigvis indeholder Windows 11 en indstilling, som giver dig mulighed for at forhindre den bærbare computer i at slukke, når den lukkes, så du kan arbejde videre på den stationære skærm.

Denne vejledning vil guide dig gennem trinene til at bruge en bærbar computer med en ekstern skærm tilsluttet og med låget lukket på din Windows 11-bærbar.

For at forhindre, at den bærbare computer slukkes, når låget lukkes og bruger en ekstern skærm i Windows 11, skal du bruge disse trin:
  1. Skriv Strømstyring i Søgefeltet på Proceslinien
  2. Klik på Strømstyring
  3. I venstre side klik på Vælg hvad der skal ske når du lukker låget
  4. Find punktet Når jeg lukke låget
  5. Under Batteri og Tilsluttet vælger du Gør intet fra listen
  6. Klik herefter Gem ændringer
Når du har gennemført disse trin, så forbliver den bærbare computer i drift på den esterne skærm, når du lukket låget på den bærbare PC.

Nyere Ældre