Word er et uundværligt værktøj for alle studerende. Se her, hvordan du får onlineudgaven til 0 kroner.

I perioden efter sommerferien er tusindvis af studerende startet på nye uddannelser. Noter skal tages og opgaver skal skrives. Til det formål er Microsoft Word helt uundværligt. Normalt koster det en del penge, men du kan få det for 0 kroner.

Der findes gratis alternativer til Microsoft Word, men hvorfor nøjes, når du nu kan få Word til nul kroner.

Også gratis adgang til Excel og Powerpoint

Opretter du en bruger hos den Office Online, får du udover gratis adgang til Word også adgang til onlineudgaverne af Excel og PowerPoint til 0 kroner, der er nyttige værktøjer til skoleopgaverne.

Helt perfekt til skolearbejde

Det bedste ved at bruge onlineudgaverne af Word, Excel og PowerPoint er, at brugeren kan redigere dokumenterne online og tilgå alle dokumenter overalt fra flere enheder som PC og Smartphone, hvilket betyder en uhørt fleksibilitet i skolearbejdet. Derudover er det muligt for flere brugere at samarbejde på samme tid omkring det samme projekt.

Få 5 GB gratis plads i skyen sammen med Word 

Når du opretter en gratis Microsoft konto på Office Online, så får du samtidig fem GB plads i skyen til 0 kroner, så du automatisk kan tage backup af billeder, dokumenter og andre filer på OneDrive. Det er muligt at få adgang til alle dine filer i OneDrive fra stort set enhver enhed herunder PC. Mac, Tablet og Smartphone.

Sådan kommer du i gang med gratis Word

For at få adgang til Office online for 0 kroner skal du oprette en konto på Microsofts hjemmeside.