Download gratis Splinter Cell til PC i nov. måned

 


Ubisoft markerer 20 året for udgivelsen af Tom Clancy's Splinter Cell med en giveaway af det populære Windows-spil i en begrænset periode. Kan også spilles på Windows XP PC.

Den originale Splinter Cell blev lanceret den 17. november 2002 - for 20 år siden, og for at markere den store fødselsdag giver Ubisoft det banebrydende actionspil væk gratis i Ubisoft Store.

Splinter Cell-serien er generelt blevet positivt modtaget og blev engang anset for at være en af ​​Ubisofts flagskibsfranchiser, som solgte mere end 31 millioner eksemplarer i 2011. Fra 2022 har der ikke været en ny udgivelse siden 2013, selvom en VR-version og en genindspilning er siden blevet annonceret.

Ubisoft planlægger at udgive et remake af Tom Clancy's Splinter Cell til PC i løbet af den nærmeste fremtid.

Beskrivelse af Splinter Cell til PC

Du er Sam Fisher, en højtuddannet hemmelig agent for NSA's hemmelige afdeling: Third Echelon. Verdensbalancen er i dine hænder, da cyber-terrorisme og internationale spændinger er ved at eksplodere i en ny verdenskrig.

Infiltrer terroristernes positioner og skaf kritiske efterretninger med alle nødvendige midler, og det gælder om at infiltrere og eksfiltrere lydløst, men du samtidig afliver et utal af fjender med det nyste isenkram.

Systemkrav til Splinter Cell til PC

ANBEFALET:
  • OPERATIVSYSTEM: Microsoft Windows® 2000/XP og nyere
  • PROCESSOR: Pentium® III eller AMD Athlon™ 800 MHz
  • HUKOMMELSE: 256 MB RAM eller derover
  • GRAFIK: 32 MB 3D-grafikkort
  • DIRECT X: DirectX® version 8.1 eller nyere
  • DISKPLADS:1,5 GB ledig plads på harddisken
  • LYDKORT: Direct X 8.1-kompatibelt lydkort

Sådan får du gratis adgang til Splinter Cell til PC

Tilbuddet med gratis giveaway af Tom Clancy's Splinter Cell til Windows-PC gælder indtil 30. november 2022, og du kan downloade installere spillet gratis på din computer via dette direkte link til Ubisoft.
Nyere Ældre