Ryd op på din PC med denne gratis app

 


Bulk Crap Uninstaller er rigtig effektiv til at fjerne programmer, og komplet oprydning af en PC tager ganske på få minutter med denne gratis app.

Er du træt af  "Tilføj eller fjern programmer" menuen i Windows 11 og Windows 10, så er det på tide at kigge dig om efter et nyt værktøj til at rydde op i de unødvendige programmer og bloatware på din PC.

Den lille gratis app Bulk Crap Uninstaller, er som skabt til formålet, og tager ganske få sekunder at sætte op og er kun ganske få minutter om at foretage en oprydning på harddisken af computeren. 

Er Bulk Crap Uninstaller effektiv?

Bulk Crap Uninstaller udmærker sig ved at fjerne store mængder af applikationer med minimal eller ingen brugerinput, mens dent næsten ikke kræver teknisk viden at benytte appen. Appen kan registrere de fleste applikationer og spil (selv portable eller ikke registrerede), rydde op i rester, gennemtvinge afinstallation, automatisk afinstallere i henhold til foruddefinerede lister og meget mere.

Er det farligt at benytte Bulk Crap Uninstaller?

Bulk Crap Uninstaller er meget mere omfattende end det indbyggede Windows-afinstallationsprogram, og kan derfor finde nogle drivere og anden software, som du måske ikke genkender, men som er vigtige for at køre andre apps på din PC. Vi anbefaler derfor, at du kun fjerner programmer, hvis du er sikker på, at de ikke er nødvendige. Så hvis du bare er lidt forsigtig med at krydse programmer af til sletning, så er det ikke farligt at foretage en oprydning på din PC med Bulk Crap Uninstaller.

Hvordan virker Bulk Crap Uninstaller?

Bulk Crap Uninstaller er kendetegnet ved værktøjets unikke evne til fuldt ud eller næsten fuldt ud at automatisere processen med at afinstallere flere applikationer. Appen forsøger altid at bruge programmets originale afinstallationsprogram for at undgå problemer. Mens detektion og afinstallation er de to hovedfunktioner i Bulk Crap Uninstaller, har programmet også mange nyttige værktøjer bygget som: Find og fjern rester efter afinstallation, Rengør programfilmapper fra ubrugte eller tomme mapper, Afinstaller manuelt ethvert program, Opstartsmanager og lign.

Hvilke systemkrav er der til Bulk Crap Unintaller?

Systemkravene til Bulk Crap Uninstaller er små, da appen er designet til at fungere på stort set enhver PC.

  • OS: Windows Vista eller nyere anbefales og både 32bit og 64bit versioner understøttes.
  • .NET: Anbefalet .NET 4.0 eller nyere, kan kun køre på .NET 3.5 med reduceret funktionalitet.
  • RAM: Omkring 300 MB eller mere
  • CPU: Betyder ikke rigtig noget
  • Ledig plads: 50 MB eller mere
  • HDD: Alt fungerer, men langsommere drev kan betyde længere scanningstiderne

Kom i gang med at bruge Bulk Crap Uninstaller

For at komme i gang med at foretage en grundig oprydning af din Windows-PC ved hjælp af Bulk Crap Uninstaller, så skal du hente programmet via dette direkte link, hvorefter du skal installere programmet. Så er du faktisk klar til at fjerne unødvendige programmer og bloatware fra harddisken på din computer for første gang.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol