Sådan downloades GTA San Andreas til Windows 11

 


Brugere har været glade for at høre GTA San Andreas er kompatibel med Windows 11, og du kan se her, hvordan du downloader spillet.

Grand Theft Auto: San Andreas er et PC-spil udviklet af Rockstar North og udgivet af Rockstar Games den 26. oktober 2004, så det har efterhånden en del år på bagen, men er stadigvæk efter vores mening en tidsløs klassiker, der bare bliver bedre og bedre.

Grand Theft Auto: San Andreas er samtidig et rigtig godt sted at starte, hvis du er ubekendt med GTA-miljøet, eller hvis du er en smule nostalgisk anlagt og gerne vil spille det originale GTA på din nye PC - måske sammen med dine unger.

GTA San Andreas: Minimum systemkrav til PC

Da der er tale om et gammelt spil, så stiller det ikke store krav til den moderne hardware af afvikle GTA San Andreas på PC:

  • OS: Microsoft Windows 2000/XP op til Windows 11
  • Processor: 1Ghz Pentium III eller AMD Athlon Processor.
  • Hukommelse: 256MB RAM.
  • Grafik: 64MB Video Card (GeForce 3 eller større)
  • Pladskrav: 3.6GB ledig plads

Hvordan virker GTA San Andreas til Windows 11?

Vi har selv installeret Grand Theft Auto: San Andreas på en USB-stick, og spiller det på vores Microsoft Surface Go 2 med Windows 11, og det kører som smurt, må vi sige.

Sådan downloader du GTA San Andreas til Windows 11

Download af en gratis version af GTA San Andreas kan være fristende, men dette kommer med risikoen for virus- og malwareinfektioner, så vi anbefaler, at du smider lidt mønt og besøger Rockstar Games' officielle hjemmeside og betaler for en udgave af spillet. Du kan købe, downloade og installere GTA San Andreas til Windows 11 på din PC via dette direkte link.

Mere til historien

Du kan få en jetpack i GTA San Andreas ved at bruge denne lille snydekode. Du skriver "rocketman" i spillet på dit tastatur, hvorefter du får en gratis Jetpack, som er et stort fremskridt og et hurtigere transportmiddel sammenlignet med BMX-cyklen, som du starter ud med i spillet. Er du fan af GTA V, så se Den ultimative liste med snydekoder til GTA 5.

Nyere Ældre