Guide: Sådan sender du en anonym mail

 

Det er svært at være anonym på internettet, da mange vil snage i dit privatliv. Lær hvordan du kan holde dig skjult, når du sender en e-mail. 

Hvordan opretter du en hemmelig, navnløs mailadresse, som ikke indeholder nogen åbenbar forbindelse til din person.

Svaret på det spørgsmål hedder kryptering, hvor modtageren ikke er i stand til at spore mailkontoen herunder hvem der er afsende via sporing af IP-adressen.

Der kan være flere grunde til at benytte en anonym mailkonto, hvis ikke vil have din primære officielle indbakke spammet af nyhedsbreve fra alle mulige afsendere, så skal du oplyse din anonyme mailadresse.

Vi anbefaler her en smart gratis tjeneste, du kan bruge til at oprette en virkelig navnløs, uidentificerbar mailadresse, som du kan sende anonyme mails fra.

Sådan opretter du en anonym mailkonto med Guerrilla Mail

Guerrilla Mail

Guerrilla Mail er en gratis mailkonto-generator, som skaber en anonym mailadresse, så du kan sende anonyme mails. Du kan også modtage mails på kontoen - og det hele er ganske gratis.

Teknisk set vil den adresse, om du opretter, eksistere for evigt, også selvom du aldrig bruger den igen, og du kan vedhæfte en filer, hvis blot de er under 150 MB i størrelse.  

Alle modtagne meddelelser er tilgængelige på guerrillamail.com, og de opbevares kun i en time, hvorefter de bliver slettet for evigt. Sikkert for at spare den gratis tjeneste for serverplads.

Vælger du at benytte Guerrilla Mail sammen med Tor Browseren, så er du praktisk talt 100 procent anonym, når du sender mails.

Nyere Ældre