SharkGaming 7G15 Laptop er til dig der vil have en Gaming PC med masser af power og funktioner, og som samtidig ikke koster kassen.

Et look, der passer ind overalt

Sharkgaming er gået efter et ret minimalistisk look og design med den nyeste SharkGaming 7G15 Laptop, hvilket er ret flot lavet. Den har en rigtig gød størrelse og vejer ikke særlig meget, så du kan tage den med over alt.

Perfekt størrelse

Den er perfekt med de 15,6 tommer som gør at skærmen ikke er for stor eller lille. så den har den perfekte størrelse. Hvis du normalt vant til at game på 60 Hz, mærker du en stor forskel, når du her prøver 144 Hz og 240 Hz, da det hele kører mere smooth uden lag, og det er også bedre for øjnene.

En gamer bærbar der ikke overopheder

En af de mest bekymrende ting er, at man kan have en Gamer Laptop der overopheder. Når din maskine bliver varm sker det selvfølgelig naturligt, når den arbejder, og er ikke i sig selv et problem. Både bærbarer og stationære computere bliver varmere, når du bruger dem. En Gaming bærbar bliver hurtig varm, da alle dens dens dele som CPU og GPU og lign. er komprimerede sammenlignet med en stationær. Det gør så, at computeren automatisk nedsætter performance når du spiller så den ikke overopheder.

Med en SharkGaming Laptop 7G15 er du sikret en gamer bærbar, der ikke bliver for varm. Alle Gaming Laptops fra SharGaming kommer nemlig med et tilpasset og supereffektivt kølesystem, der sikrer et rigtig godt airflow. Det holder temperaturen i din Gamer bærbar på et stabilt niveau og sikrer den bedste Gaming oplevelser uanset stressniveauet. Derudover medfølger der software til manuel styring af maskinens performance og blæser.

Lav din egen konfiguration

Du kan simpelthen konfigurere din egen Gaming Laptop hos SharkGaming, hvor du kan vælge hvilket grafikkort, antal ram eller processor og lign. Du får på den måde mest mulig ydeevne for pengene ved at konfigurere din egen Gamer Laptop, og du får den også præcis, som du gerne vil have den

Der skal du vælge en SharkGaming Laptop

Her er nogle af de mest oplagte grunde til at vælge en Gamer Laptop fra danske SharkGaming:

  • Du kan selv konfigurere din Gaming Laptop
  • Billige konfigurationer
  • Budgetvenlig
  • God grafik og høj skærmopdateringsfrekvens

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Discalimer: Windows365.dk modtager et variabelt beløb i affiliate kommission for hver bruger, der etablerer et kundeforhold hos Shark Gaming. Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.