Sådan sættes Windows 11-opdateringer på pause

 

Du kan tage pause fra opdateringerne for at sikre, opdateringen ikke er fejlbehæftet, eller hvis du lige er i gang med noget andet.

Regelmæssige opdateringer af Windows 11 bliver udsendt af Microsoft for at holde din computer ajour og i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand.

Opdateringer er for det meste en god ting, men nogle gange kan første udsendelse af en opdatering godt indeholde fejl, som kan skabe problemer for din PC på den korte bane, hvorfor nogle vælger at udsætte opdateringer i en uge eller to, så de er sikre på, at der ikke er nogen problemer med den pågældende opdatering.

Andre gange kan ubelejlige opdateringer virke forstyrrende for brugeren eller decideret nedsætte maskinens kræfter for en stund, mens der arbejdes med tunge programmer eller spillers ressourcekrævende spil forstyrrende, hvorfor det her også kan være hensigtsmæssigt for en kort stund at sætte opdateringerne på pause.

Du kan ikke decideret stoppe opdateringer permanent af din PC, hvilket vi absolut også vil fraråde dig at gøre, da du vil gøre din PC sårbar overfor IT-kriminalitet og ondsindet malware - men tilgengæld kan du sætte dine Windows 11-opdateringer på pause.

Sådan sætter du opdateringer på pause

For at at sætte opdateringer af Windows 11 på pause, skal du gøre sådan her.

Sæt Windows 11-opdateringer på Pause
  1. Klik på Start
  2. Vælg Indstillinger
  3. Åbn Windows Update
  4. Til højre vælg ønske Pauseperiode fx 1 uge
  5. Tryk herefter på Pauseknappen
Når perioden som du har valgt at pause opdateringerne i er udløbet, så starter automatisk opdatering af Windows 11 igen, og du kan selvfølgelig vælge at tage en pause mere i opdateringerne - men husk det er kun en midlertidig foranstaltning, da du kan skade din computer ved i længere tid ikke holde styresystemet opdateret.

Nyere Ældre