Sådan foretager du en diskoprydning på din PC i Windows 11Diskoprydning er en funktion i Windows 11, der hjælper dig med at slippe af med unødvendige filer og frigøre lagerplads på harddisken.

Får du først har haft Windows 11 installeret på din PC gennem en periode, så er tiden kommet til at lave en oprydning på computeren, der den bliver ved med at være frisk og hurtig.

Med tiden så fyldes harddisken på din computer nemlig op med gamle apps, billeder og en masse andre unødvendige filer der optager plads og er med til at gøre din PC langsom.

Udover at foretage en diskoprydning, kan du også have behov for at skifte browser fra Microsoft Edge til Chrome på din PC eller aktivere kameraet på din PC i Windows 11 og finde ud af hvilken version af Windows 11 du har installeret.

Vi viser dig her, hvordan du fortager en diskoprydning på harddisken i Windows 11, så du kan undgå at din PC bliver langsom.

Hvordan kan jeg foretage en diskoprydning i Windows 11?

Du kan vælge at foretage en diskoprydning ved hjælp af "Indstillinger" i Windows 11. Her viser vi dig, hvordan du foretager en diskoprydning i Windows 11 på din computer ved hjælp af "Diskoprydning", og du skal blot følge vores vejledning her.

1. Klik på Stifinder på Proceslinien

Trin 1: Diskoprydning i Windows 11

2. Vælg i Stifinder Denne PC i venstre side

Trin 2: Diskoprydning i Windows 11

3. Højreklik på Lokal Disk

Trin 3: Diskoprydning i Windows 11

4. Vælg nu Egenskaber

Trin 4: Diskoprydning i Windows 11

5. Klik på Diskoprydning under fanen Generelt

Trin 5: Diskoprydning i Windows 11

6. Marker de filer, du vil slette ved at klikke i felterne og derefter klikke på OK

Trin 6: Diskoprydning i Windows 11

Foroven under Diskoprydning kan du se, hvor mange GB der samlet vil blive frigivet på harddisken, hvis du vælge at køre videre med sletning af de pågældende filer.

Besøg Windows 11 Hub for alt du skal vide omkring Windows 11.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol