RoundedTB: Tilpas proceslinien i Windows 10

 

Ny og gratis App giver dig mulighed for at redesigne din Windows 10-proceslinje, og give dit OS et friskt nyt look.

Er du træt af at kigge på dit skrivebord i Windows 10, så kan du med nogle få klik ændre udseende, så du får et helt nyt design med smart App i Microsoft Store.

RoundedTB gør det nemt at tilføje tilpassede afrundede hjørner og kanter til din proceslinje, så du får et frisk og futuristisk look.

RoundedTB: Funktioner og muligheder

RoundedTB er i praksis en ganske simpel App med maksimal effekt, der gør det muligt at føje margener og afrundede hjørner til dine proceslinje på skrivebordet i Windows 10.

RoundedTB: Overskuelig og enkel brugerflade

RoundedTB er bygget op omkring en overskuelig og enkel brugerflade, hvor det er let for brugeren at foretage tilpasninger.

Brugerfladen i RoundedTB

Brugerfladen består ganske enkelt af to felter, hvor det er muligt for brugeren at indtaste ønsker til margin og hjørneradius, hvorefter det bare er at trykke på Apply, så effektueres ændringerne på proceslinien. Det er smart at starte med at indtaste 2 i Margin og 6 i Hjørneradius for at se effekten i første omgang, hvorefter du kan indtaste dine egne ønsker bagefter.

Eksempel fra RoundedTB

For at annullere ændringerne, skal du højreklikke på programikonet, og lukke RoundTB-appen, og genstarte computeren for at ændringerne træder i kraft. Hvis du ikke vil benytte programmet mere, så kan du blot afinstallere det på normalvis.

RoundedTB: Download og installation

For at komme i gang med at bruge RoundedTB skal du først downloade programmet i Microsoft Store, før du kan installere det på din computer. Du kan downloade RoundedTB via dette link, og programmet er oprettet med et sikkerhedscertifikat fra Microsoft, så du skal ikke være nervøs for virus og lign.


Nyere Ældre