Sådan løser du kameraproblemer i Teams

 


Virker kameraet på din PC ikke sammen med Microsoft Teams, så kan du finde mulige løsninger på problemet i Windows 10 her.

Teams er på kort tid blevet et af de mest populære værktøjer indenfor videokommunikation til at holde forbindelsen ved lige mellem lærere, elever, kunder, kolleger, venner og familie.

På trods af det, så er platformen langt fra perfekt, og du vil lejlighedsvis kunne opleve problemer med eksempelvis kameraforbindelsen.

Måske oplever du, at Teams ikke kan finde kameraet i Windows 10, eller at du ikke kan oprette webforbindelse til et videomøde med kameraet, selvom det figurerer som aktivt i Teams.

Uanset årsagen til kameraproblemerne i Teams, så kan du et langt stykke hen ad vejen selv identificere årsagen og løse problemet. Du kan benytte vores gratis guide til at løse de mest almindlige og forekommende kameraproblemer med Teams i Windows 10.

Husk hver gang du har gennemført et af nedennævnte trin at genstarte din computer for at være sikker på, at ændringerne træder i kraft.

Der findes mange gode tips til Teams, og nu kigger vi på, hvordan du kan læse kameraproblemer i Teams.

1. Løs kameraproblemer under kameraindstillinger i Teams

Teams bør automatisk finde kameraet, når du trykker på afholdelse af videokonference, hvis det ikke sker, så kan problemet være relateret til appindstillinger. For at konfigurere kameraindstillingerne i Teams, skal du gøre sådan her.
 1. Åbn Microsoft Teams
 2. Klik på menuen Profil i øverste højre hjørne
 3. Vælg Indstillinger
 4. Klik på Enheder
 5. I rullemenuen under Kamera vælger du det korrekte kamera
 6. Bekræft med Eksempel for at være sikker på at kameraet nu fungerer

2. Løs kameraproblemer ved aktivering af enhed i Windows 10

Hvis kameraet ikke fungerer efter, at du har tilkoblet det under kameraindstillinger i Teams, så kan du forsøge at deaktivere og genaktivere kameraet i Windows 10. Hvis du vil deaktivere og aktivere et kamera i Windows 10, så skal du gøre sådan her.
 1. Højreklik med musen på Start
 2. Vælg Enhedshåndtering
 3. Klik på Billedenheder
 4. Højreklik med musen på Webkameraet og vælg Deaktiver enhed

3. Løs kameraproblemer med opdatering af kameradriver

Hvis kameraet ikke fungerer efter, at du har tilkoblet det under kameraindstillinger i Teams og forsøgt at deaktivere og genaktivere det i Windows 10, så kan du prøve at opdatere kameradriveren i Windows 10. Hvis du vil opdatere kameradriveren i Windows 10, så skal du gøre sådan her.
 1. Højreklik med musen på Start
 2. Vælg Enhedshåndtering
 3. Klik på Billedenheder
 4. Højreklik med musen på Webkameraet og vælg Opdater driver
 5. Vælg Søg automatisk efter drivere og klik på OK

4. Løs kameraproblemer ved at geninstallere Teams-appen

Hvis kameraet ikke fungerer efter, at du har tilkoblet det under kameraindstillinger i Teams og forsøgt at deaktivere og genaktivere det i Windows 10 samt opdateret kameradriveren, så kan du prøve at geninstallere Teams-appen på din computer. Hvis du vil geninstallere Teams-appen på din computer, så skal du gøre sådan her.
 1. Åbn Indstillinger
 2. Klik på Apps
 3. Vælg Apps og funktioner
 4. Vælg Microsoft Teams
 5. Klik på knappen Fjern
 6. Klik på knappen Fjern en ekstra gang 
Nu er du klar til at geninstallere Teams-appen på din computer og det gør du ved at besøge dette link til Microsofts hjemmeside.


Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol