Bliv ekspert til Discord med disse tips


Ny på Discord? Bliv ekspert med disse tips til den gratis Chat-applikation til gamere.

Hvad er Discord?

Discord er en chat designet til gamere, og der er tale om en såkaldt VoIP, som betyder Voice over IP. Applikationen kan bruges til at kommunikere online helt gratis, når der spilles computerspil eller i andre situationer, hvor der er behov for at chatte online.

1. Put dine servere ind i mapper

En velorganiseret Discord-app kan gøre det hele meget letter. Softwaren giver dig nu mulighed for at organisere alle de servere, du er en del af, i mapper. Hvis du er involveret i mange servere, kan det være en virkelig nyttig måde at sortere dem på. For at oprette en mappe skal du bare trække og slippe en server oven på en anden; Du kan derefter tilføje flere servere via træk og slip efter behov. Du kan give mapper uanset hvilke navne du kan lide, markere dem som læst som en gruppe, tilføje farvekodning og lettere være på toppen af ​​flere servere.

2. Hold Discord kompakt

Discords interface kan blive meget travlt, men du har en række måder at håndtere det på - gå til brugerindstillinger (via tandhjulet, nederst til venstre) og derefter Udseende for at skifte til en kompakt tilstand, der skærer noget af afstanden og går efter et mere gammeldags IRC-look. Hvis du går til Tekst og billeder panelet lige ovenfor, er du i stand til at reducere mængden af ​​distraktioner på skærmen yderligere: Indstillingerne her giver dig mulighed for at deaktivere linkeksempler, deaktivere animerede GIF'er og emoji-reaktioner og fjerne previews af miniaturebilleder på billeder såvel.

3. Juster brugervolumener individuelt

Du har muligvis nogle Discord-kontakter, der er mere støjsvage eller bare mere interessante end andre, og hvis det er tilfældet, kan du øge deres lydstyrkeniveau uafhængigt af alle andre. Alternativt kan du reducere lydstyrken for alle, der bliver for høje. Du skal være på skrivebordet til dette - højreklik på et brugernavn hvor som helst i grænsefladen, og skyderen for brugervolumen vises, som du kan justere efter behov. Andre muligheder, der er anført her, giver dig mulighed for at slå brugere fra, sende en besked direkte til dem eller skjule deres videofeed.

4. Del din smag i musik

Vil du lade alle dine Discord-venner vide, hvad du lytter til på Spotify? Selvfølgelig gør du det, og du kan oprette forbindelse til musikstreaming-kontoen ved at klikke på Brugerindstillinger (tandhjulet, nederst til venstre), derefter Forbindelser og derefter vælge Spotify-ikonet fra listen. Din sang, der afspilles i øjeblikket, vises på din profil, hvis du vil have det, og dine venner har endda muligheden for at lytte sammen med dig (hvis de er Spotify-premium-abonnenter). Du kan endda invitere kontakter og kanaler til at lytte med fra hovedtekstfeltet.

5. Kend dine genvejstaster

At kende de rigtige tastaturgenveje kan gøre det hele med enhver app meget lettere og få dig rundt meget hurtigere, og det er det også med Discord, der dækker alt fra at skifte kanal til mute dig selv. Vores favoritter inkluderer Shift + Esc til markering af alt læst på den aktuelle server, Ctrl + E (Windows) eller Cmd + E (macOS) til at hente den vigtige GIF- og emoji-vælger op og Ctrl + / (Windows) eller Cmd + / ( macOS) for at få alle genveje op på skærmen.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol