Anbefaling: Spil kabale online gratis

 

Mange af os husker de gode tider, da alle havde Windows XP, intet internet, og den bedste underholdning var et hurtig spil kabale.

Kabale er tidsløst og mister aldrig sin charme, og vi anbefaler denne gang hjemmesiden Play Solitare, hvor du kan genopfriske dine gamle korttricks og igen spilde usandsynlige mange timer på at spille gratis kabale.

Spil en hurtig omgang kabale online på gratis hjemmeside

Når du besøger hjemmesiden, så bliver du overrasket over, at du er så hurtig i gang lægge en kabale, da du hverken skal registrere dig eller igennem en masse valgmuligheder, før du er klar til at gå i gang. Det bedste ved hjemmesiden er, at ud kan spille lige så meget kabale online, som du vil på den mest enkle og ukomplicerede måde. Du kan samtidig gøre det via en relativ langsom internetforbindelse, da hjemmesiden ikke er fyldt med reklamer og i det hele taget ikke kræver en særlig hurtig eller ny computer for at kunne benytte.

Sådan kommer du i gang med at spille kabale gratis online

Først skal du indtaste hjemmesideadressen: play-solitaire.com i din browser eller trykket på vores link, så kommer du direkte ind på hjemmesiden.

Gratis kabale: Vælg spiltype

På første skærmbillede skal du vælge, hvordan du vil spille kabale. Alt efter hvordan du foretrækker spillet, så kan du vælge mellem: 1 Card draw og 3 Card draw, hvilket er hvor mange kort, der skal trækkes ad gangen under spillet. Når du har valg din spiltype, så trykker du på play.

Ekstra valgmuligheder når du spiller kabale gratis online

Du har mulighed som et ekstra lille plus at lave dine egne tilpasninger på hjemmesiden, når du skal spille kable. De er ikke nødvendige for at spille spillet men lidt sjove er de da. Du kan vælge mellem disse muligheder:
  1. Valg af baggrund
  2. Valg af kortmønster
  3. Autofinish
  4. Display statistik
  5. Vis hints

Sådan laver du dine egne tilpasninger når du skal spille kabale gratis online

For at lave dine egne tilpasninger, skal du trykke på Værktøjshjulet i nederste højre hjørne, som du kan se på billedet nedenfor, hvor værktøjshjulet er markeret med den røde pil.

Gratis kabale: Værktøjshjul

Når du har trykket på værktøjshjulet. bliver du mødt af nedennævnte billede med settings, hvor du kan foretage dine tilpasninger.

Gratis kabale: Settings

Når du har foretaget dine tilpasninger, skal du trykke på Save and Exit markeret med den røde pil på billedet.

Sådan spiller du gratis kabale online

Nu er du så klar til at lægge din første kabale på hjemmesiden med gratis kabale. 

Gratis kabale: Spilsiden

Du kan se på ovennævnte billede af spilsiden, at der er stillet op til den klassiske 7-kabale med kortene i syv rækker og selve kortbunken, hvor der skal trækkes fra. Derudover består spilsiden af følgende muligheder markeret ved den røde pil.

  • Undo: Gå tilbage et træk
  • Hint: Få et tip/hjælp
  • Restart: Start spillet forfra
  • New Game: Start nyt spil

På dine brune bjælke foroven finder du tavlen med spiltid og optjente point ved at spille kabale.

Er du lidt rusten med hensyn til kabalereglerne, så kan du finde masse af gode råd og tips på nettet.


Nyere Ældre