ShareX: Tag smarte screenshots på din PC med gratis App

 


ShareX er et værktøj, der kan bruges til at tage screenshots af et computerskærmbillede og som også tilbyder nogle smarte indbyggede redigeringsværktøjer. 

Med mellemrum har de fleste behov for at tage et skærmbillede i Windows 10 til deling i en mail eller indsættelse i et Word dokument eller en note.

Den indbyggede funktion i Windows til lave skærmklip fungerer ganske udmærket, hvor ShareX for mange vil være lettere at bruge - også er Appen tilmed gratis.


ShareX byder på en lang række funktioner, som er nyttige når der skal tages skærmprint, og de skal deles efterfølgende.Spændende redigeringsmuligheder

Der hvor ShareX adskiller sig positivt er, at Appen byder på mulighed for at redigere billedet, før du tager det. Normalt redigerer du billedet efterfølgende, du har foretaget skærmklippet.

Når du har indrammet den del af skærmen, som du vil lave en skærmkopi af, har du mulighed for at lave annotationer på det, så det ser helt perfekt ud, før du tager det.


Sådan tager du et skærmbillede

Når du først har installeret ShareX på din computer, så er det helt enkelt at tage et skærmprint. Når du vil tage et screenshot med ShareX, så trykker du tasterne: CTRL + PrtScn. Derefter dukker redigeringsværktøjet op, hvor du kan tilføje tekst og andet. før du tager selve skærmprintet. Herefter markerer du rammen med musen, og skærmprintet er taget og gemt.

Sådan kommer du i gang med ShareX

Appen ShareX, der hjælper dig med at tage skærmprint, er gratis at hente og benytte i det daglige, så det er bare med at komme i gang.

Du kan hente ShareX i Windows Store gratis her.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol