Gør computeren børnesikker med Windows 10

 

Vil du gerne have kontrol med, hvad dine børn laver på computeren, så har du mulighed for at oprette en børnesikker konto i Windows 10. Se hvordan du gør her.

Internettet er den største informationskilde i dag superrelevant indhold, men det ændrer ikke på, at nettet også indeholder store mængder af upassende indhold, som vi gerne vil skåne vores børn for.

Hvis I bruger den samme computer i familien, kan du med fordel oprette en særskilt børnesikker konto, som dine unger skal logge ind på, når de ønsker at bruge computeren.

Det kan en børnesikker konto i Windows 10

En børnesikker konto giver dig som forælder en lang række muligheder, som du kan se her:
  • Spærre adgang til bestemte hjemmesider
  • Forhindre i at downloade uønskede Apps fx betalingsspil
  • Opsætning af tidsbegrænsning på brugen af computeren mht. surfing og spil mm.

Sådan oprette du en børnesikker konto i Windows 10

Med en børnekonto får dine børn deres eget skrivebordslayout, egne mapper og deres egen startmenu.  Og du opretter en børnesikker konto i Windows 10 sådan her.
  1. Vælg Indstillinger i Start
  2. Klik på Konti
  3. Vælg Familie og andre brugere
  4. Klik på Plus
  5. Vælg Tilføj Barn
Nu bliver du bedt om at opgive en mailkonto til barnet, og har barnet ikke en mail kan du enten oprette en eller svare "Barnet har ikke en mailkonto" for at komme videre i forløbet.

Nu skal du ellers bare følge vejledningen, og i løbet af 2 minutter har du oprettet en børnesikker konto til dit barn, som barnet vil modtage en mailinvitation til, og du kan selv indstille kontoen efter dine egne barnets behov og ønsker med det samme og ændre i indholdet senere, som barnet blive større.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol