Hold computeren i topform med optimeringsprogram til Windows 10


Er din computer blevet langsom, så har du brug for et effektivt program til forbedre ydeevnen på din PC.


Vi kigger her nærmere på programmet CCleaner, som du med fordel kan gøre brug af, hvis du ønsker den bedste ydeevne på din PC.

Programmet gør det let at fjerne enhver form for "affald", som midlertidige filer og cookies, der både optager plads på harddisken og potentielt kan udgøre en sikkerhedsrisiko. CCleaner er et praktisk stykke værktøj, der findes i både en 32- bit og 64-bit version til Windows 10, og som ikke kræver de store systemmæssige ressourcer at afvikle. Programmet findes i en gratis version.

Funktioner og anvendelsesmuligheder med CCleaner

Den helt store fordel ved CCleaner er programmets brugervenlighed kombineret med, at det tilbydes på dansk, hvilket gør betjeningen så meget nemmere. 

Vi lister her i vilkårlig rækkefølge nogle af de funktioner, som vi foretrækker og anbefaler:

  • Sletning af midlertidige filer
  • Sletning af cookies i browser
  • Rengøring af registreringsdatabasen
  • Aktiver/deaktiver opstartsprogrammer
  • Slette programmer
  • Opdatere programmer
Dertil kommer en lang række funktioner, som du selv kan prøve at lege med, hvis du får behovet. Du kan downloade programmet på ccleaner.com.

Generelt skal du være påpasselig med at hente en masse forskellige optimeringsprogrammer fra nettet, da rigtig mange af dem kan indeholde både malware og virus. Vi anbefaler til enhver tid CCleaner til Windows 10, da vi aldrig har oplevet problemer med programmet.

Nyere Ældre