CrystalDiskInfo: Tjek helbred og status på din SSD

 


CrystalDiskInfo er en app, som giver brugerne mulighed for at overvåge og kontrollere status og ydeevne på deres harddisk.

CrystalDiskInfo er en software, der giver brugerne mulighed for at overvåge og kontrollere status og ydeevne af deres harddisk. Programmet er udviklet af hiyohiyo og er tilgængeligt til forskellige styresystemer. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvad programmet kan bruges til, hvilke funktioner det har, hvilke styresystemer det understøtter, og hvor man kan downloade det.

Hvad kan CrystalDiskInfo bruges til?

CrystalDiskInfo er en software, der kan bruges til at overvåge og kontrollere status og ydeevne af harddiske. Programmet kan give brugerne information om harddiskens temperatur, driftstid, hastighed, og andre relevante oplysninger. Det kan også advare brugerne om eventuelle fejl eller problemer med harddisken, så de kan tage de nødvendige forholdsregler og undgå tab af data.

Funktioner i CrystalDiskInfo

CrystalDiskInfo har flere funktioner, der gør det til en effektiv software til overvågning af harddiske, og nogle af de vigtigste funktioner, kan du se her:

  • Overvågning af harddiskens temperatur og driftstid
  • Visning af SMART-attributter og status
  • Advarsel om eventuelle fejl eller problemer med harddisken
  • Understøttelse af forskellige typer harddiske, herunder USB, Intel RAID og NVMe

Kan CrystalDiskInfo bruges til at overvåge SSD'er?

Ja, CrystalDiskInfo kan bruges til at overvåge SSD'er. Programmet er en HDD/SSD-værktøjssoftware, der kan bruges til at overvåge og kontrollere status og ydeevne af harddiske, herunder SSD'er. Det kan give brugerne information om harddiskens temperatur, driftstid, hastighed og andre relevante oplysninger, og det kan advare brugerne om eventuelle fejl eller problemer med harddisken, så de kan tage de nødvendige forholdsregler og undgå tab af data.

Er der nogen særlige funktioner i CrystalDiskInfo, der er relevante for SSD'er

Ja, der er nogle særlige funktioner i CrystalDiskInfo, der er relevante for SSD'er. Programmet er en HDD/SSD-værktøjssoftware, der kan bruges til at overvåge og kontrollere status og ydeevne af harddiske, herunder SSD'er. Nogle af de funktioner, der er relevante for SSD'er, inkluderer:

  • Overvågning af SSD'ens temperatur og driftstid
  • Visning af SMART-attributter og status for SSD'en
  • Understøttelse af NVMe-protokollen, som er specielt designet til SSD'er

Disse funktioner kan give brugerne en bedre forståelse af SSD'ens ydeevne og sundhed og hjælpe dem med at tage de nødvendige forholdsregler for at undgå tab af data.

Styresystemer understøttet af CrystalDiskInfo

CrystalDiskInfo er tilgængelig til forskellige styresystemer, herunder Windows, MacOS og Linux. Programmet kræver .NET Framework 4.8 eller nyere for at bruge de nyeste e-mail-notifikationsfunktioner.

Download af CrystalDiskInfo

CrystalDiskInfo kan downloades fra programmets officielle hjemmeside eller fra andre pålidelige kilder. På programmets officielle hjemmeside kan man downloade Standard Edition, Shizuku Edition og Kurei Kei Edition. Standard Edition er den mest almindelige version, mens Shizuku Edition og Kurei Kei Edition har flere funktioner og temaer.

Her er et direkte link til download af CrystalDiskInfo.
Nyere Ældre