Trænger din PC til en frisk start?

 


Er din computer langsom som et ondt år og harddisken fyldt med overflødige Apps, så start på en frisk.

Der findes tusindvis af artikler og vejledninger på nettet om, hvordan du gør din computer hurtig igen. Og der findes lige så mange programmer og optimeringsværktøjer, der mod betaling gerne vil klare jobbet for dig.

Der kommer et tidspunkt i enhver computers livscyklus, hvor det er på sin plads med en ny start, og her kan du vælge at foretage et midlertidigt fix, eller du kan virkelig at give din PC en frisk start på den lange bane, så den kan blive hurtig igen og få frigjort plads på harddisken.

Vi viser dig her den sidste og bedste løsning, og guider dig igennem forløbet.

Værktøj fra Microsoft til formålet

Microsoft har udviklet et værktøj, som hedder Refresh Windows Tool, som er det du skal benytte for at starte forfra med en ren installation af Windows 10 og samtidig få ryddet op på harddisken i overflødige programmer.

Du kan hente Refresh Windows Tool via dette link til Microsofts hjemmeside.

Når du har hentet værktøjet og installeret det på din computer, så er du klar til at gå videre med processen, hvor endemålet er en hurtig computer med plads på harddisken.

Sådan bruger du værktøjet fra Microsoft

Nu skal du følge denne vejledning for at komme videre med Refresh Windows Tool.

  1. Start værktøjet
  2. Gennemse og accepter licensvilkårene
  3. Vælg, hvad du vil beholde. Hvis du vil beholde dine personlige filer, skal du vælge indstillingen Bevar kun mine personlige filer eller hvis du vil fjerne alt, så vælg indstillingen Intet.
  4. Vælg knappen OK for at starte installationen
Værktøjet går nu automatisk i gang med at installere Windows 10 på din computer, og slutresultatet skulle gerne være en hurtigere computer med mere ledig plads på harddisken.

Nyere Ældre