Sådan sikrer du, at Apps på din computer altid er opdateret i Windows 10!


Den bedste måde til at sikre, at din computer altid er hurtig og sikker overfor trusler er ved at drivere og programmer altid er fuldt opdaterede.

Windows gør et godt stykke arbejde med at holde din PC og dens drivere og programmer opdateret, men den bedste Windows 10-opdateringssoftware, men derfor har du alligevel for ekstra hjælp.

Dette gælder især hvis du ofte arbejder med programmer, som du har hentet udenfor Microsoft Store.

Opdatering af Apps via Microsoft Store 

Er dine programmer hentet og installeret fra Microsoft Store, så bliver programmerne automatisk opdateret, hvis du har slået funktionen med automatisk opdatering til på din PC.

Opdatering af Apps udenfor Microsoft Store

Er dine programmer hentet og installeret udenfor Microsoft Store, så bliver programmerne ikke nødvendigvis automatisk opdateret. Opgaven kan du selv klare med en tredieparts-App i form af et stykke opdateringssoftware til Windows 10.

Hvilken opdateringssoftware skal du vælge?

Der findes en række forskellige typer opdateringssoftware på nettet, hvor nogle er gratis, og andre skal du betale for. Nogle er også mere brugervenlige og effektive end andre. Vi anbefaler, at du benytter Softwareopdatering i det gratis program CCleaner, som er effektivt og nemt at bruge. Programmet er gratis. Du kan se vores bekskrivelse af CCleaner her

Slå automatiske appopdateringer til i Windows 10

Microsoft Store i Windows kan automatisk installere appopdateringer for dig, og du aktiverer automatiske appopdateringer sådan her.
 1. Klik på Start
 2. Vælg Microsoft Store
 3. Vælg kontomenuen (de tre prikker) i øverste højre hjørne af Microsoft Store, og vælg derefter Indstillinger
 4. Angiv Opdater apps automatisk til Til under Appopdateringer

Appopdateringer med CCleaner til Windows 10

Softwareopdatering i CCleaner kan hjælpe dig med at installere appopdateringer for Apps installeret udenfor Microsoft Store, og du gør sådan her.
 1. Hent CCleaner på den officielle hjemmeside her
 2. Klik på Kør efter download og husk at vælge Dansk sprog i øverste højre hjørne
 3. Efter installation så starter du CCleaner
 4. Vælger Værktøjer
 5. Klik på Softwareopdatering
 6. Oversigt kommer nu frem med de Apps der mangler at blive opdateret
 7. Du vælger du at Opdater eller Opdater Alle Apps
Har du fulgt vores to vejledninger til Opdatering af Apps via Microsoft Store og Opdatering af Apps udenfor Microsoft Store, så bør din din computer være både hurtig og sikker, hvis vi betragter dette element særskilt.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol