Utilfreds med lydkvaliteten på din PC? Sådan gør du!

 

Utilfreds med lydkvaliteten, så behøver du ikke nødvendigvis købe en ny PC. Du kan nemt og billigt fixe det selv.

Det er et absolut must, at lyden på din PC er god, når du skal streame film og TV-serier og lytte til musik på Spotify.


Denne gang kigger vi på, hvordan du selv fysisk kan forbedre lydkvaliteten på din PC, hvis din bærbar eller stationære fra fabrikken er udstyret med et ringe lydkort eller ringe højtalere. Det kan nemlig gøres både nemt og billigt, så du undgår at slagte sparegrisen for at købe en ny PC.

Hvilke muligheder har du for at forbedre lydkvaliteten på din PC

Hvis du vil forbedre lydkvaliteten på din PC har du en række muligheder. Du kan købe en ny PC, hvilket både er dyrt og besværligt. Du kan også købe et nyt lydkort til din PC, hvilket kan være billigt i indkøb men dyrt, hvis du ikke selv kan skifte lydkortet. Du kan også vælge at købe nogle nye høretelefoner eller en ekstern højtaler, hvilket et stykke hen ad vejen kan være med til at forbedre lydkvaliteten på din PC.

Du kan også vælge en langt smartere og billigere løsning til at forbedre lydkvaliteten på din PC, som vi viser dig her.

Sådan forbedrer du lydkvaliteten på din PC - nemt og billigt

Hvis du vil forbedre lydkvaliteten på din bærbar eller stationære PC, så kan du gøre det for omkring 300 kroner med en eksternt lydkort. Vi anbefaler til formålet det eksterne lydkort Sound Blaster PLAY! 4, som det bedste valg.

Hvad er Sound Blaster PLAY! 4

Sound Blaster PLAY! 4 fra Creative er et eksternt lydkort, som du kan bruge til nemt at få bedre lyd på din computer. 

Sound Blaster PLAY! 4

Hvordan virker Sound Blaster PLAY! 4

Sound Blaster PLAY! 4 er et eksternt lydkort, der fungerer som en kraftfuld forstærker, der med det samme giver en opgradering af det indbyggede lydkorts lyd. Der er tale om en lille enhed, som du blot sætter i computeren, hvorefter du kan tilslutte dine høretelefoner eller en højtaler via det indbyggede jackstik i enheden. Sound Blaster PLAY! 4 byder også udover bedre lyd også på indbygget støjreduktion, så du automatisk vil få aktiv støjreduktion i dine høretelefoner, så du slipper for baggrundsstøj fra omgivelserne som eksempelvis trafik eller legende børn i hjemmet. Som en smart deltalje kan enheden også slukke for din lyd, når du deltager i et videomøde, så du undgår, at din baggrundsstøj går videre til de andre deltagere. Når du begynder at tale, så tænder mikrofonen automatisk igen.

Derfor er et eksternt lydkort det rigtig valg

Et eksternt lydkort som Sound Blaster PLAY! 4, er det helt rigtige valg, hvis du vil forbedre lydkvaliteten på din PC for små penge og samtidig undgå lommesmerterne ved at skulle købe en ny PC. Der er samtidig tale om en nem måde til at få bedre lyd på computeren, som også byder på oplagte fordele som støjreduktion og automatik tænd og sluk for mikrofon under videomøder, så du også undgå at skulle købe et par nye høretelefoner.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol