Lås automatisk din PC med Dynamic Lock


Dynamic Lock gør det muligt at bruge din mobil til at låse og oplåse din PC, så du slipper for adgangskoder. Se hvordan du aktiverer og kommer i gang med at bruge Dynamic Lock. 


Adgangskode, pinkode, fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse. Muligheder er der nok af, når der skal logges af og på en PC. 

Dynamic Lock er en lille smart og lidt gemt funktion i Windows 10, hvor du kan koble din mobil sammen med din PC via Bluetooth. Når computeren registrer, at du fjerner dig og tager mobilen med dig, så låser computeren automatik, og det omvendte sker, når du kommer tilbage. 

I praksis kan man tale om, at der er tale om en adgang, som registreres via afstanden mellem computer og mobil, hvilket i al sin enkelthed er ret smart.

Det er især smart, hvis du kommer til at forlade din PC, og du glemmer at låse den, så låser den automatisk, så andre ikke kan få adgang til enheden. For mobilen har vi jo en tendens til altid at huske at tage med, når vi går.

Sådan aktiverer du Dynamic Lock i Windows 10

Først skal du parre din mobil med computeren via Bluetooth. Når det er gjort, skal du følge denne vejledning for at aktivere Dynamic Lock.

  1. Klik på Startmenuen
  2. Vælg Indstillinger
  3. Log på din Microsoft konto
  4. Under Dynamic Lock giv Windows tilladelse til automatisk at låse computeren når du er væk
I praksis vil din computer nu låse efter cirka et minut, når du fjerner dig fra din PC og har din mobil med dig, når du er uden for Bluetooth-rækkevidde.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol