SharkGaming - Custom og færdigbyggede gaming PC'er 

SharkGaming er en dansk producent af gamingudstyr, som er drevet af passionen for hardware og gaming, og producerer nogle af de vildeste systemer på markedet og arbejder konstant på at flytte grænserne for ydelsen til glæde for sine kunder. Der tilbydes et stort antal af gaming produkter i topklasse indenfor Gaming PC, Gaming Laptop, Gear og Hardware. For den seriøse gamer er det muligt købe både færdigsamlede og byg-selv PC'er. Den gode kundeservice er sammen med de fede gaming produkter med til at sikre glade kunder. 

Gaming PC

SharkGaming producerer og sælger nogle af de bedste Gamer PC'er på markedet, hvor det er muligt at konfigurere og designe sin egen maskine eller vælge en allerede færdigkonfigureret og højtydende maskine.

Læs mere

Gaming Laptop

SharkGaming tilbyder nogle lækre og højtydende Gaming Bærbare, hvor det er muligt at bygge sin egen bæst af en Gamer Laptop eller gå med en af de allerede færdigsamlede bærbare fra MSI og ASUS dedikeret til seriøs gaming.

Læs mere

Gaming Gear

SharkGaming forhandler alt det fedeste kvalitets gaming udstyr og gear til både din stationære PC eller laptop, fx mus, headset og skærme.

Læs mere

Gaming Hardware

SharkGaming har et kæmpe udvalg af kraftfuldt computer hardware udviklet til gaming. Find bl.a. grafik-og bundkort, LED, kabinetter, luftkøling, processor og meget mere.

Læs mere

FINANSIERING AF DIN DRØMME COMPUTER

Køb din næste gamer computer eller bærbar på afbetaling og betal et mindre beløb hver måned. Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder nogle fornuftige lån top til 150.000 kroner - og et hurtigt svar på din låneansøgning.

Læs mere

Affiliate Discalimer:

Windows365.dk modtager et variabelt beløb i affiliate kommission for hver bruger, der etablerer et kundeforhold hos Shark Gaming. Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.