PRODUKTTEST PÅ WINDOWS365.DK


Vi anmelder og tester produkter for virksomheder og brands

Har jeres virksomhed et produkt, som I gerne vil have testet, så kan vi gøre det på Windows365.dk, hvor eneste krav er, at produktet passer ind i formatet på hjemmesiden. 

Vi tester produkter for store og små brands

Windows365.dk har som medie nu mere end 3 år på bagen og i den tid har vi udført produkttests for nogle af verdens største brands: Samsung, ASUS, Xiaomi, Fujifilm og mange flere. Se vores testsektion her.

Derfor er det smart at få lavet en produkttest

Et produkt bør evalueres ud fra både et sensorisk og et kommercielt synspunkt. Kan forbrugerne lide dit produkt – og skiller det sig nok ud fra det øvrige marked. Begge dele skal være opfyldt, for at opnå langsigtet succes, og det kan Windows365.dk hjælpe jeres virksomhed med ved hjælp af en produkttest.

En produkttest giver reklame og tryghed for slutkunden

En produkttest udmønter sig i en produktanmeldelse på onlinemediet Windows365.dk, og derudover vælger mange producenter at benytte vores anmeldelser som et kvalitetsstempel og en anbefaling overfor sine kunder, som Fujifilm eksempelvis har gjort sammen med Power med vores anmeldelse af INSTAX SQUARE Link: Mobil fotoprinter.

Det er gratis at få lavet en produkttest

Det er gratis at få lavet en produkttest på Windows365.dk, så det er altså ikke forbundet med andre omkostninger end udgiften til fragt.

Sådan udfører vi produkttests

Vi tester hardwaren fysisk og bedømmer design, funktionalitet og prisen, der til sammen resulterer i en produktanmeldelse. Lever produktet op til vores kriterier, så opnår det kvalitetsmærket "Windows365 anbefaler."

Virksomheden stiller produktet til rådighed 

Jeres virksomhed stiller produktet til rådighed for produkttesten, kvit og frit, ved at fremsende det til Windows365.dk - adressen oplyses når aftalen indgås.

Skal jeres virksomhed have udført en produkttest?

Har jeres virksomhed et produkt, som I gerne vil have anmeldt på Windows365.dk, så er eneste krav, at det passer ind i formatet på hjemmesiden, og I er meget velkommen til at kontakte Windows365.dk via kontaktformularen på hjemmesiden eller sende en mail på windows365dk@gmail.com for at aftale det videre forløb.