De nye ultra-bærbare spilkonsoller Ayaneo Flip og Flip DS med Nintendo DS-look vækker ånden fra Nintendo DS til live ingen.

Leder du også efter en værdig efterfølger efter din Nintendo DS? Så kan du med fordel kigge lidt nærmere på de kommende håndholdte spillekonsoller fra Ayaneo.

Nyheder fra Ayaneo

Ayaneo har allerede opbygget sig et ry for at skabe produkter, der er både stilfulde og funktionelle. Samtisig bliver de også rost for, at have evnen til at forbedre brugeroplevelsen, når du spiller på deres konsoller. De har tidligere givet os den håndholdte konsol Ayaneo Air Pro. Men nu er der mere på vej. For der er netop lækket billeder og oplysninger om deres nyeste satsninger, nemlig Ayaneo Flip og Flip DS. Billederne af sidstnævnte leder ved første øjekast tankerne hen på den velkendte Nintendo 3DS.

Ayaneo Flip og Flip DS

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er to nye håndholdte spillekonsoller på vej fra Ayaneo. Men nu er der blevet lækket både oplysninger og billeder af de to konsoller. Derfor er vi blevet lidt klogere på, hvad vi kan forvente. 

Den ene, Ayneo Flip, kommer med et fuldt tastatur, mens den anden model, Ayaneo Flip DS, kommer med et design, der leder tankerne mere hen på den velkendte Nintendo 3DS. Denne kommer nemlig med en dobbelt skærm, som vi kender det fra 3DS modellen fra Nintendo. 

Fælles for de to nye håndholdte spillekonsoller er angiveligt, at de begge bruger et AMD Ryzen 7840U-chipsæt med integreret Radeon 780M-grafik. Det forlyder også, at de begge kommer med en 7-tommer skærm og understøtter 120Hz.

Ayaneo Flip med fuldt tastatur

Med Ayaneo Flip får du en håndholdt spillekonsol, der kan flippes sammen. Den øverste del er en skærm og den nederste del er et fuldt udbygget QWERTY-tastatur. Det kan have mange fordele at få et fuldt tastatur, når nu Ayaneo har valgt, at deres konsol skal køre Windows 11. For det giver dig rigtig mange muligheder, når den smarte konsol kommer med dig rundt overalt.

Ayaneo Flip DS med dobbeltskærm

Med Ayaneo Flip DS, får du en spillekonsol, der på mange måder kommer med de samme egenskaber som Ayaneo Flip. Der er dog én ganske stor forskel, for i stedet for det fysiske tastatur, kommer DS-udgaven med en ekstra skærm, dog af mindre dimensioner end hovedskærmen. 

Denne sekundære skærm vil kunne vise et virtuelt tastatur, når du har behov for dette. Men det vil også give dig mulighed for at opnå større interaktion med operativsystemet, da skærmen kan bruges til meget andet end blot et tastatur. Du kan blandt andet have en browser åben, have adgang til sociale netværk eller måske endda chatte med andre, mens du spiller dine spil på hovedskærmen.

Udgivelsesdato

Hvis du allerede nu er klar til at kaste dig ud i at prøve den nye Ayaneo Flip eller Ayaneo Flip DS, må vi desværre skuffe dig. For Ayaneo er endnu ikke kommet med nogle udmeldinger omkring den forventede dato for lancering. Så vi må vente lidt mere i spænding, indtil vi kan få lov at prøve kræfter med de nye konsoller. Kan du ikke vente så længe, giver vi dig gerne vores bud på de 6 bedste håndholdte spillekonsoller, som du allerede kan finde på markedet.